Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Vegetariska pastejer från Pastejköket

 
Vegetariska pastejer från PastejköketVegetariska pastejer som passar som pålägg på smörgås eller kex. Pastejköket kommer med två vegetariska nyheter i vinter; den ena lättkryddad, mild och järnrik och den andra orientaliskt kryddad med spiskummin och paprika. 

Efter den framgångsrika lanseringen av en vegetarisk pastej smaksatt med Karljohansvamp lanserar Pastejköket nu två uppföljare; Pastejkökets Vegetarisk Pastej Mild och Järnberikad - en lättkryddad variant med barnvänlig smak, gjord på ärtprotein och som berikats med extra järn.

Pastejkökets Vegetarisk Pastej Orientalisk är en pastej gjord på ärtprotein med en tydlig och kryddig smak av paprika och spiskummin. Den har en smak inspirerad av traditionell hummus, men i konsistensen är det en matigare pastej som passar perfekt till snittarna, som ett ”innan maten snack” eller till mellanmålet.

- Efter det fina mottagandet av vår första vegetariska pastej vill vi bjuda på ytterligare valmöjligheter. Den orientaliska pastejen inspirerar till nya konsumtionstillfällen med vegetarisk pastej. Den mildare varianten passar hela familjen och ger dessutom en järnberikad start på morgonen, säger Pontus Egnér, Marknadschef, Pastejköket.

Produkterna finns att köpa från och med vecka 4, 2018.  Pastejkökets tre vegetariska pastejer är veganska.I Pastejkökets sortiment finns sedan tidigare det 13 produkter i form av bakad, hel, bredbar, och skivbar pastej. Däribland en ekologisk och en kycklingpastej.Källa och foto: Pastejköket

Taggar

Vegetariskt Nyheter

 

Verksamheter till försäljning