Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Värd/värdinna till Väderöarnas Värdshus -året runt

 
PUBLICERAD: 15 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 14 april 2023 | KOMMUN: Tanum | YRKE: Hotellvärd/Hotellvärdinna | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Längst ut i det bohuslänska havsbandet ligger Väderöarna. En andlöst vacker oas mitt ute i havet. Hit kan du resa året runt – sommar, vinter, vår och höst. Vi välkomnar både privata gäster och företag som söker en unik plats för kreativa möten och konferens.
Navet på ön är Värdshuset där vi har 22 hotellrum samt restaurang med plats för ca. 180 gäster.
Vår ambition är att erbjuda våra gäster en lugn oas långt ifrån stress och vardagsjäkt. Vi strävar efter att leverera service i världsklass och alltid hålla hög och jämn kvalitet.
Vi är certifierade av Smaka på Västsverige och jobbar i största mån med närodlade råvaror enligt säsong. Allt i vår rörelse genomsyras av Havet – maten, aktiviteterna & miljön.
Vi strävar efter att bli självförsörjande och Hållbarhet är ett viktigt ledord för oss. Vi renar havsvatten till dricksvatten, har varit plastfria i många år och använder oss till viss del av solenergi.
Nu behöver vi förstärkning av vårt team på helårsbasis.
Vi söker Dig som vill jobba i en unik miljö och som vill utvecklas tillsammans med ett härligt gäng människor med stor kompetens och bred kunskap.
Det är viktigt för oss att Du kan jobba självständigt, är flexibel, har hög teamkänsla och alltid sätter gästen i första rummet.
Vi letar efter Dig som alltid strävar efter att leverera kvalitet och som ständigt vill utvecklas i ditt arbete. Du är stresstålig då tempot kan variera, har kunskap och vilja att strukturera din tid och ditt arbete, visar på hög ansvarskänsla och arbetar med ett leende på läpparna.
Då vi har en bred och varierande verksamhet söker vi Dig som har en bakgrund inom hotell och/ eller restaurang och som ser glädjen i ett flexibelt arbete.
Våra värdar och värdinnor hanterar allt från det första mötet på ön och incheckning av gäst till konferenser, servering och housekeeping. Ett brett och varierande jobb där ingen dag är den andra lik. Ofta jobbar man själv och kunskap om smakkombinationer, dryck, enklare hantering av bokningar, värdskap och bemötande är A & O.
Vi värdesätter det personliga mötet och jobbar kontinuerligt med att förfina vårt värdskap.
Vår verksamhet varierar under årets gång och vi söker Dig som i perioder även kan leda delar av vårt team. Erfarenhet av tidigare arbetsledning inom hotell och restaurang är meriterande.
Vi jobbar i skift och boende finns på ön under arbetsperioderna.
Vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt och anställning kommer att ske löpande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansök nu