Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Varannan helg och extra vid behov

 
PUBLICERAD: 23 november 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 23 december 2022 | KOMMUN: Borlänge | YRKE: Bingofunktionär/Bingovärd/Bingovärdinna | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet
Bingoringen har 16 bingohallar från Umeå i norr till Landskrona i söder, med drygt 90 medarbetare anställda. Bingoringen stöder det lokala föreningslivets ungdomsverksamhet och omsätter mer än 100 miljoner kronor om året.
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vi söker nu en medarbetare som kan arbeta varannan helg och extra vid behov
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat försäljning, caféverksamhet, kassahantering och kundservice. Hos oss är det viktigt att kunderna står i fokus och att vi ger bästa möjliga service. Under din första period hos oss kommer du jobba tillsammans med ordinarie medarbetare för att lära dig och förstå arbetet. Därefter arbetar du ensam på arbetspassen.
Beskrivning av kvalifikationer:
Du ska ha fyllt 18 år och ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Meriterande om du kan fler språk men inget krav. Vi vill att du ska vara serviceinriktad, lyhörd, social och stresstålig. Ett plus är om du har bra sinne för siffror och datorvana, är snabblärd och kan arbeta inom kort varsel. På Bingoringen arbetar vi själva och därmed viktigt att du kan arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Om du tidigare har arbetat inom kundservice och försäljning ser vi det som en merit, men störst vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper.
I din ansökan vill vi se CV samt personlig presentation.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Vi tar endast emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer