Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Valio lanserar Oddlygood– en helt växtbaserad produktserie

 
Valio lanserar Oddlygood– en helt växtbaserad produktserieValio Oddlygood gurtar och Valio Oddlygood havredryck är mjölk- och laktosfria. Valio lanserar nu en helt ny serie med krämiga havrenyheter: Valio Oddlygood gurtar och Valio Oddlygood® havredryck, de är båda helt mjölk- och laktosfria.

I Oddlygoodserien ingår gurtar – i enkilosförpackning med smakerna Vanilj och Hallon samt i 150 grams-bägaremed smakerna Mango och Hallon. Gurtarna, som är baserade på nordisk havre är ett krämigt alternativ till frukost och  mellanmål. 

Valio Oddlygood® havredryck är även den gjord på nordisk havre och kanavnjutas som den är eller i smoothies, till bakning eller matlagning.

- Genom marknadsanalys, undersökningar och i direkt dialog med våra konsumenter, vet vi att fler och fler efterfrågar växtbaserade alternativ som är både smakrika och näringsriktiga,  säger Katrine Bendix, kategorichef på Valio.

Genom den innovation och forskning har Valio arbetat med nya ingredienser, något som resulterat i många spännande produktalternativ för konsumenterna.

- Valio har en stark 100-årig tradition av forskning, innovation och teknologi. Därför har vi ständigt kunnat erbjuda högkvalitativa och goda produkter inom en rad olika områden. Mjölkprodukter kommer fortsätta attvara huvudfokus även i framtiden, men genom att komplettera vårt utbud med Oddlygood och havrebaseradeprodukter möter vi den efterfrågan vi sett och fortsätter erbjuda goda tillfällen till våra konsumenter, sägerAnette Björnlund, marknadschef på Valio Sverige.


Oddlygood® gurtar och Oddlygood havredryck kommer att finnas till försäljning från vecka 7 i Sverige.