Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Utställning av ”Ambassadernas julgranar” på Sheraton Stockholm Hotel

 
  • Mexiko och Thailands julgran på Sheraton Stockholm Hotel.

    Mexiko och Thailands julgran på Sheraton Stockholm Hotel.

  • USA har vita husets officiella juldekoration på sin gran. Till höger Thailands julgran på Sheraton Stockholm Hotel.

    USA har vita husets officiella juldekoration på sin gran. Till höger Thailands julgran på Sheraton Stockholm Hotel.

Föregående
Nästa
 
För att belysa vikten i att visa acceptans och uppskattning kulturer emellan visas just nu ”Ambassadernas julgranar” – en utställning på Sheraton Stockholm Hotel där nio ambassader från olika delar av världen har dekorerat nio unika julgranar efter sina egna traditioner.

Det är första året som Sheraton arrangerar ”Ambassadernas julgranar” med syftet att belysa julen som en tid för gemenskap och glädje oavsett kulturella skillnader och nationalitet.

- Vi vill visa på den samhörighet som julen bidrar med för alla, oavsett land och religion. Alla firar naturligtvis inte jul såsom vi gör här i Sverige men högtider generellt är ofta en symbol för gemenskap vilket känns viktigt, säger Lars van der Most, General Manager på Sheraton Stockholm Hotel.

De nio ambassader som i år ställer ut sin gran är: Argentina, Botswana, Estland, Norge, Kenya, Mexico, Polen, Thailand och USA.

- Eftersom det är det första året som vi anordnar "Ambassadernas julgranar" hade vi ingen aning om hur ambassaderna skulle tolka temat, men det visade sig att de verkligen brann för syftet och att de gick in i det med stor entusiasm. USA har till exempel vita husets officiella juldekoration på sin gran, medan Polen har importerat sina julgranskulor dekorerade för hand direkt från Polen, säger Anna-Karin Werner, director of Sales på Sheraton Stockholm Hotel.

Ambassadernas julgranar finns nu utställda på Sheraton Hotel i Stockholm fram till nyår för den som vill gå förbi och ta del av jultraditioner från alla världens hörn.

www.sharaton.com


Av: Annika Rådlund Källa: Sheraton
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer