Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Utåtriktat serveringsbiträde till Storytels kontor på Riddarholmen

 
PUBLICERAD: 14 september 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 26 september 2021 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Cateringarbetare | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Om vår kund

Vi söker efter ett serveringsbiträde till Storytels kontor på Riddarholmen i centrala Stockholm. Hit levererar Carotte catering mat på vardagar och behöver en stjärna på plats som ordnar med servering och tar hand om alla anställda som ska äta lunch.

Carotte har sedan över 40 år levererat catering till Stockholm med omnejd. Det är en privatägd företagshub som under ett och samma tak tillhandahåller allt som har med smak att göra. Oavsett om det handlar om ett smakfullt event, bemanning till besöksnäringen eller att leverera förstklassig mat till både vardag och fest. Våra största drivkrafter är kvalitethöjd, kreativitet och att hålla en servicenivå som vida överträffar dina förväntningar.

Om tjänsten

Som serveringsbiträde består din uppgift i att ordna med allt kring Storytels personallunch. Du tar emot maten från Carotte caterings kök och värmer upp på plats. Sedan dukar du fram maten och ser till att buffén är snygg och påfylld. Att prata med gästerna och se till att de har allt de önskar är din främsta uppgift. Du förstår att ditt leende smittar av sig och att du kommer bli ansiktet utåt för både matsalen och maten. Ditt brinnande intresse för mötet med människor gör dig kvalificerad för jobbet. Att vara lyhörd och ha ett öga för detaljer medför att du ser möjligheter och gärna kommer med nya förslag som du snappat upp under lunchen eller lagt märke till själv. Då gästerna är återkommande ser du värdet i att skapa långvariga relationer och ditt fokus är att alltid leverera förstklassig service.

Tjänsten är deltid (30 timmar/vecka) med start 11 oktober och tillsvidare. Arbetet är måndag - fredag 09.00 - 15.30. För dig som vill fylla ut schemat med fler timmar finns möjlighet till kvälls- och helgjobb på våra andra Carotteenheter.

Vi söker dig som

- Har arbetat inom restaurang/café tidigare
- Känner dig trygg i att värma mat samt servera och lägga upp rätter
- Servicemänniska ut i fingerspetsarna
- Kan jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare
- Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
- Kan starta 11 oktober och jobba tillsvidare
- Talar svenska och engelska obehindrat


Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på constanze@carotte.se.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer