Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Unika kartguider för hotell

 
Unika kartguider för hotellMapdoer - kartor över hotellets närområde. Mapdoer presenterar en ny generation kartor för hotellbranschen. Egna unika kartguider för varje hotell med fokus på närområdet.

Det TripAdvisor och Lonely Planet gjort på nätet tas nu vidare till hotellens kartor. Mapdoers kartor guidar gästerna till pärlor inom gångavstånd från hotellet. Gästerna ska därför få en helt annan upplevelse av sin vistelse.

- Vi blev förvånade när vi såg att de flesta hotell missar chansen att lyfta gästernas intryck av hotellet genom sina kartor, många använder fortfarande de trista gamla kartorna fulla av reklam. Vi insåg att hotellen saknar alternativ och beslöt oss för att skapa ett. Ganska snart kom vi fram till att fokusera på hotellets närområde. Ett hotell som delar med sig av sina egna tips om restauranger, shopping, caféer eller ett bra löpspår i närheten uppskattas av gästerna, säger Martin Thelander på Mapdoer.


Mapdoer tillverkar olika trycksaker, block för receptionen, foldrar m.m. Kartan över närområdet kan även beställlas som en fondvägg.

www.mapdoer.com
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Mapdoer