Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Ulvsättraskolan söker en erfaren kökschef

 
PUBLICERAD: 24 maj 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 2 juni 2023 | KOMMUN: Järfälla | YRKE: Köksföreståndare | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Ulvsättraskolan är en f-6 skola med ca 465 elever, belägen i kommundelen Kallhäll med lagom promenadavstånd från buss och pendeltåg. Skolan har drygt 60 medarbetare och personalomsättningen är mycket låg. Här finns en härlig blandning av elever från skilda kulturer. Verksamheten rymmer även fritidshem (f-3) och fritidsklubb (åk.4-6). I skolans närområde finns Kallhällsparken, ishall, fotbollsplaner och friidrottsanläggning. Stora grönområden finns inom promenadavstånd. På skolan har vi studiemotiverade och matfriska elever.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en serviceinriktad, utbildad kökschef som har erfarenhet av att arbeta i skolkök som lagar maten på plats. Du ansvarar för att planera, leda och utveckla verksamheten i och kring köket. Du motiverar dina kollegor och tillsammans arbetar ni för att nå verksamhetens mål.
Du ansvara för måltidsproduktion, egenkontroll och kökets budget.
Du har goda kundkontakter och skapar goda relationer med elever och övrig personal.
Du har ett visst personalansvar för dina medarbetare i köket. Att välja ekologiska livsmedel och säsongsanpassade livsmedel så långt det går är viktigt. Maten lagas så mycket som möjligt från grunden.
Andra arbetsuppgifter än de ovan nämnda kan förekomma eller utgå beroende på verksamhetens utveckling och behov.


KVALIFIKATIONER
Du är engagerad och lyhörd med en positiv grundsyn och ett stort intresse för mat och matlagning. Du har även kunskap kring vegetarisk och specialkost.
Du ska ha kunskap om produktionsplanering, servering och ekonomi.
Datakunskap i Officepaketet, e-handel och kostdatasystem är meriterande.
Kunskap i svenska avseende både muntlig och skriftlig kommunikation är ett krav.
Som person är du trygg, stabil och flexibel. Du har god samarbetsförmåga och kan planera, organisera och genomföra arbetet på ett effektivt sätt.
Erfarenhet krävs


ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer