Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Två matgrossister till Väla Södra i Helsingborg

 
Två matgrossister till Väla Södra i HelsingborgWihlborgs fastighet Rubinen 1 i Helsingborg. Växande Helsingborgsföretaget Svensk Foodservice flyttar den 1 november in i Rubinen 1 på Väla södra i Helsingborg. Samtidigt flyttar frukt- och grönsaksföretaget GGB Fruit in i samma fastighet, vilket innebär en total uthyrning om cirka 2 400 kvadratmeter.

Svensk Foodservice är en grossist inom HoReCa (hotell, restaurang och catering) och erbjuder frukt, grönsaker och mejerivaror. Avtalet omfattar 1 630 kvm och sex år.

GGB Fruit importerar frukt och grönsaker och levererar till kunder i hela Skandinavien med fokus på svenska marknaden. Avtalet omfattar 740 kvm och sex år.

Taket på Rubinen 1 är försett med solceller, vilket innebär fördelar för företagen som har både kylda och frysta ytor.

– Svensk Foodservice är i ett expansivt skede där vi utökar och utvecklar vårt sortiment tillsammans med våra kunder. Vi ser fram emot att flytta in i de nya lokalerna, säger Thiru Navaratnam, marknadschef på Svensk Foodservice.

– Väla södra är ett eftertraktat område i Helsingborg med goda kommunikationer och ett brett utbud av service alldeles i närheten. Fastigheten har hög standard och erbjuder bra möjligheter att kombinera kontor, butikslokal, lager och produktion beroende på behov. Det är roligt att kunna välkomna två nya, spännande företag hit, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

Taggar

Mat Nyheter Restaurang