Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Tui tar Blue Star-konceptet till Sverige i sommar

 
Tui tar Blue Star-konceptet till Sverige i sommarElite hotels tar in Tuis Blue star koncept på utvalda hotell i Sverige. Bland annat innebär det att Bamse hälsar på. Nu när många förväntas semestra på hemmaplan så har Tui och Elite Hotels startat ett samarbete för att locka framförallt barnfamiljer till de svenska hotellen.

–Vår ambition är att erbjuda semesterupplevelser oavsett vem man är eller vart man ska åka. Just nu tittar många familjer på att semestra i Sverige och många har bott på våra koncepthotell i exempelvis Grekland och Spanien. Nu vill vi skapa samma känsla på hemmaplan – oavsett var i Sverige man bor. Det nya upplägget med Elite Hotels är ett första steg i vad vi ser som ett långsiktigt samarbete, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI.
De nio städer där Elite-hotellen nu erbjuder Blue Star-konceptet erbjuds är Helsingborg, Göteborg, Jönköping, Örebro, Stockholm, Gävle, Sundsvall, Örnsköldsvik och Luleå. TUI kommer att erbjuda semesterlösningar även på övriga Elite-hotell i landet, men då inte under Blue Star-flagg.   

–Vi är väldigt glada att starta upp detta unika samarbete med TUI, världens största reseaktör. När många väljer att semestra i Sverige så känns det fantastiskt att tillsammans med TUI erbjuda uppskattade semesterupplevelser på hemmaplan. Vi är också stolta över förtroendet att vara först ut med att introducera TUI:s paradkoncept Blue Star i Norden, säger David Halldén, vd på Elite Hotels.

Blue Star innebär:
Noggrant utvalda hotell med fina poolområden och rum som passar både stora och små sällskap. Lokal, närproducerad mat med gott om vegetariska alternativ. Hållbarhetsprogram och aktiva insatser för att värna om lokalsamhället och naturen. Lekar, aktiviteter som anordnas av TUI-värdar och Bamse som hälsar på.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Tui