Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Tre nya smaker till grillsäsongen från Johnny’s

 
Tre nya smaker till grillsäsongen från Johnny’sBBQ-sås Black Garlic & Chili , senap med mörk rom och Sötstark ketchyp från Johnny´s. Inför grillpremiären 2017 släpper Johnny’s tre nya produkter – en BBQ-sås med smak av black garlic och chili, en senap med smak av mörk rom och sist men inte minst: Johnny’s sötstarka ketchup.

Produkterna blir de senaste tillskotten till Johnny’s utbud av grillprodukter.

- På Johnny’s® försöker vi hela tiden hitta nya komplement till den grillade maten. Vi är inte rädda för att testa nya smaker och smakkombinationer. Exempel på det är vår nya senap med smak av mörk rom och BBQ-sås med smak av black garlic – en ingrediens som förhöjde huvudrätten på årets nobelmiddag och som känns helt rätt i tiden. Inför grillsommaren 2017 har vi tre spännande nyheter som vi är väldigt stolta över. Extra kul är att vi nu introducerar Johnny’sSötstarka ketchup som blir ett fint komplement till de många senapsvarianterna, berättar Frida Källgren, Brand Manager för Johnny’s. 

Senap med mörk rom  
Det senaste tillskottet i senapsfamiljen är smaksatt med mörk rom. Senapen är både frisk och fruktig med en sötaktig doft och spännande smak. Utöver klassiker som grillad korv passar den fint på en kantarelltoast, till grillad blomkål eller som sushitillbehör.
Tips: Gör egna rotfruktschips genom att hyvla rödbeta och selleri, bred på lite senap och rosta i ugnen. Enkelt, krispigt och gott.

BBQ-sås Black Garlic & Chili  
Johnny’s nya BBQ-sås har en sötaktig honungston från den fermenterade vitlöken och en härlig hetta från chilin. Såsen doftar rökigt och har en varm träkaraktär. Den passar utmärkt till allt från ribs, pulled pork, flankstek och hamburgare till grillad vattenmelon med fetaost.

Ketchup Sötstark  

Johnny’s sötstarka ketchup innehåller både tomat, paprika och chili. Ketchupen har en fyllig, djup och mogen smak med ett friskt avslut och en kryddig doft. Den smakrika ketchupen passar lika bra på grillkorven som dipp till kycklingspett och vårrullar eller som smaksättare i grytor och köttfärssås.


Om Kavli AB
 Tillverkning sker vid anläggningarna i Älvsjö, Eslöv, Åbo. Kavli Group ägs av en stiftelse med syfte att verksamhetens överskott ska gå till välgörandeändamål inom områden som humanitär hjälp, medicinsk forskning och kultur.
www.kavli.se.Av: Annika Rådlund Källa: Johnny´s