Tre nya smaker till grillsäsongen från Johnny’s
25 Mar 2017
- På Johnny’s® försöker vi hela tiden hitta nya komplement till den grillade maten. Vi är inte rädda för att testa nya smaker och smakkombinationer. Exempel på det är vår nya senap med smak av mörk rom och BBQ-sås med smak av black garlic – en ingrediens som förhöjde huvudrätten på årets nobelmiddag och som känns helt rätt i tiden. Inför grillsommaren 2017 har vi tre spännande nyheter som vi är väldigt stolta över. Extra kul är att vi nu introducerar Johnny’sSötstarka ketchup som blir ett fint komplement till de många senapsvarianterna, berättar Frida Källgren, Brand Manager för Johnny’s.
Det senaste tillskottet i senapsfamiljen är smaksatt med mörk rom. Senapen är både frisk och fruktig med en sötaktig doft och spännande smak. Utöver klassiker som grillad korv passar den fint på en kantarelltoast, till grillad blomkål eller som sushitillbehör.
Tips: Gör egna rotfruktschips genom att hyvla rödbeta och selleri, bred på lite senap och rosta i ugnen. Enkelt, krispigt och gott.
BBQ-sås Black Garlic & Chili
Johnny’s nya BBQ-sås har en sötaktig honungston från den fermenterade vitlöken och en härlig hetta från chilin. Såsen doftar rökigt och har en varm träkaraktär. Den passar utmärkt till allt från ribs, pulled pork, flankstek och hamburgare till grillad vattenmelon med fetaost.
Ketchup Sötstark
Johnny’s sötstarka ketchup innehåller både tomat, paprika och chili. Ketchupen har en fyllig, djup och mogen smak med ett friskt avslut och en kryddig doft. Den smakrika ketchupen passar lika bra på grillkorven som dipp till kycklingspett och vårrullar eller som smaksättare i grytor och köttfärssås.
Om Kavli AB
Tillverkning sker vid anläggningarna i Älvsjö, Eslöv, Åbo. Kavli Group ägs av en stiftelse med syfte att verksamhetens överskott ska gå till välgörandeändamål inom områden som humanitär hjälp, medicinsk forskning och kultur.
www.kavli.se.
25 Mar 2017
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"