Tre glassiga nyheter från Triumf
16 Feb 2019
1996 försvann Hux Flux ur Triumf sortiment. Efter en lång paus och stor efterfrågan från nostalgiska konsumenter tas den åter in i sortimentet. En pinnglass gjord på fruktjuice från apelsin, ananas och mango.
– Det blev en riktig succéstart för nya varumärket Farbror Arnes med smaken Gräddkola förra året. Vi sålde nästan 44% fler Farbror Arnes Gräddkola än beräknat. Riktigt härligt att se att våra konsumenter älskar Farbror Arnes lika mycket som vi gör! I år fortsätter vi utöka sortimentet med ytterligare en premiumglass gjord på vaniljgräddglass täckt med ett härligt chokladtäcke, säger Felix Müntzing, marknadschef på Triumf Glass.
Farbror Arnes Vit Choklad: Gräddglass dubbeldoppad i mango- passionsfrukt och vit choklad. En hyllning till Arne Müntzing, grundare av Triumf Glass och svensk glassmakare sedan 1931.
Choko Nut: Älskar du mjölkchokladgräddglass och hasselnötter? Då är detta den perfekta nyheten för dig. En helt fulländad kombination av krispiga nötter och len mjölkchoklad.
Lanseringen sker nu i vecka 7.
16 Feb 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"