Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

​Trafiknära läge när Max öppnar nytt

 
​Trafiknära läge när Max öppnar nyttNu har Max 113:e restaurang öppnat. Max öppnar nu sin tredje restaurang i Sollentuna kommun. Läget intill E4:an och Stäketleden, mittemellan Stockholm och Arlanda, passar många hungriga trafikanter. Den nya restaurangen ligger vid Rotebro Handelsplats och anställer 40 personer från området.

Rotebro Handelsplats har på senare tid moderniserats och utvecklats och den senaste satsningen har fokuserat på restaurangdelen. Både Max, Pizza Hut och ChopChop öppnar nu upp i en nybyggd del av handelsområdet.

– I fjol öppnade vi i Häggvik och innan dess i Infra City. Men i och med vår nya restaurang i Rotebro kan invånarna äntligen njuta av vårt nya restaurangkoncept. Det gör att det känns extra roligt att välkomna alla Rotebrobor och förbipasserande till Stockholms senaste Maxrestaurang, säger Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef.

Det nya restaurangkonceptet är framtaget tillsammans med arkitektbyrån Wingårdhs för att ge gästerna en mer ombonad upplevelse, synliggöra Max hållbarhetsarbete och skapa bättre flöden i restaurangen. Stilen är skandinavisk med trä som framträdande material. Åtta expresskassor är integrerade som en del av interiören. Restaurangen blir Max 113:e i Sverige och den 19:e i Stockholm.

Restaurangen är utrustad med drive-in och gästerna har tillgång till handelsplatsens stora parkering. Inne i restaurangen finns det 128 sittplatser och utomhus ytterligare 78.


Av: Annika Rådlund Källa: Max
Foto: Max


Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och det finns 123 restauranger, varav 113 i Sverige och sysselsätter ca 4 500 medarbetare. Max Burgers AB omsatte 2,8 miljarder kronor under 2016, varav 2,6 miljarder kronor i Sverige. 


Verksamheter till försäljning