Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Tina Nordström, Danyel Couet och Paul Svensson är den nya juryn

 
Tina Nordström, Danyel Couet och Paul Svensson är den nya jurynTina Nordström, Danyel Couet och Paul Svensson i Sveriges yngsta mästerkock 2017 Sveriges yngsta mästerkock får i vår en ny stjärnspäckad jury då Tina Nordström får förstärkning av kockessen Danyel Couet och Paul Svensson. Tillsammans ska de coacha och stötta tolv matälskande småkockar när de tar sig an tuffa utmaningar i mästerkocksköket. Programmet spelas just nu in och sänds i TV4 under våren 2017.

– Det känns fantastiskt roligt att få välkomna två så härliga och kompetenta kockar som Danyel och Paul. Och att få träffa alla härliga ungar. Det kommer med all säkerhet att bli en fantastisk säsong med mycket skratt och jättegod mat, säger Tina Nordström, ordförande i juryn.

De nya jurymedlemmarna Danyel Couet och Paul Svensson är två klart lysande stjärnor på den svenska kockhimlen. Danyel, med hjärtat i det franska köket, har bland annat tagit OS-guld med Svenska kocklandslaget och varit finalist i Årets kock. Paul är en av Sveriges mest kända tv-kockar med fokus på enkel och naturlig mat. Han har deltagit i Kockarnas kamp och Matakuten och har gett ut ett flertal kokböcker.

– Vi är superglada att få presentera en ny jury med så här kunniga och rutinerade kockar. Det finns ett stort intresse för programmet och jag är övertygad om att Tina tillsammans med Danyel och Paul kommer att lyfta programmet ytterligare, säger Johan Janrell, exekutiv producent TV4-Gruppen.

Sveriges yngsta mästerkock spelas in under hösten 2016 och sänds i TV4 under våren 2017. Programmet, som bjuder på rafflande utmaningar innefattar allt från avancerade för- och huvudrätter till smarriga desserter och hemliga moment, sänds i åtta avsnitt. I mästerkocksköket möter barnen superkockarna Tina Nordström, Danyel Couet och Paul Svensson som tillsammans peppar och stöttar barnen mot oanade matlagningshöjder. De tolv barnen som deltar i programmets fjärde säsong är alla mellan 8 och 12 år gamla och presenteras under våren.Av: Annika Rådlund Källa: TV4