Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

TheFork inleder samarbete med Coop

 
TheFork inleder samarbete med CoopBordsbokningssajten TheFork inleder ett samarbete med Coops medlemsprogram MedMera Bordsbokningssajten TheFork inleder ett nationellt samarbete med Coops medlemsprogram med 3,4 miljoner medlemmar. Samarbetet innebär att Coops medlemmar får möjligheten använda poäng för att njuta av ett restaurangbesök med 50 procents rabatt på maten*.

Coop är en av Sveriges största dagligvaruhandelskedjor med ca. 660 butiker och 3,4 miljoner medlemmar.  Samarbetet med TheFork gör att det är möjligt för medlemmar att växla in 3000 MedMerapoäng – vilket gör det möjligt att boka bord på 300 restauranger runt om i Sverige. Bokningen gäller för mellan två till åtta personer och ger 50 procents rabatt på maten*.

- Det är fantastiskt roligt och spännande att samarbeta med Coop och att bli en del av deras bonusprogram MedMera. Tillsammans med Coop vill vi ge restauranggästerna möjlighet att unna sig något extra och förgylla vardagen. Det kallar vi att sätta guldkant på gaffeln, säger Maximilien Kauffmann, VD för TheFork Sverige.

Erbjudandet finns nu tillgängligt och medlemmarna gör så här för att ta del av det:
1. Loggar in i Poängshoppen på Coop.se, i Coop-appen eller Medlemspunkten i butik. 
2. Välj erbjudandet från TheFork för 3000 MedMera-poäng. Du får då en bokningslänk samt en bokningskod.
3. Gå in via bokningslänken www.coop.thefork.se för att boka ett bord. Ange bokningskoden så får du 50% rabatt på en fast meny bestående av två rätter exkl. dryck*.

* Erbjudandet gäller på en fast matmeny bestående av två rätter exkl. dryck och andra tillvalda rätter, vid bokning på www.coop.thefork.se. Utförliga villkor och information om hur du går tillväga hittar du under TheFork i Poängshoppen på coop.se, i Coop-appen eller i Medlemspunkten i din Coop-butik.

Om TheFork

TheFork, en dottersajt till TripAdvisor, är en ny tjänst för matinspiration och bokning av restauranger. Med ett nätverk med fler än 36 000 restauranger över hela Europa och över 12 miljoner besök per månad är TheFork redan den ledande tjänsten för onlinebokningar i Europa. I Frankrike och Schweiz under varumärket LaFourchette, i Spanien som ElTenedor och som TheFork i Sverige, Danmark, Italien, Belgien, Portugal, Turkiet och Brasilien. I Nederländerna representeras TheFork av varumärket IENS och i Australien av Dimmi. De engelsktalande länderna finns representerade under TheFork.com.

www.thefork.se


Av: Annika Rådlund Källa: TheFork
Foto: Annika Rådlund
Taggar

Mat Nyheter Restaurang