Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

​The Steam Hotel är ny medlem i Svenska Möten

 
​The Steam Hotel är ny medlem i Svenska MötenThe Steam Hotel är nu medlem i Svenska Möten. Det nyöppnade hotellet The Steam Hotel i Västerås är nu medlem i Svenska Möten.
 – Vi växer och med tillskottet av The Steam Hotel, stärker vi vårt erbjudande i Mälardalen, säger Svenska Mötens medlemschef Jannis Norén Karas.


The Steam Hotel öppnade i augusti i Västerås gamla Ångkraftverk, en gång en väsentlig del i Sveriges energiförsörjning. Den 18 våningar höga och 100 år gamla byggnaden rymmer 227 rum i industriromantisk stil, restauranger och barer, ett stort spa, Sveriges enda actionbad och en hänförande utsikt över Mälaren.

Precis som resten av anläggningen har det gamla ångkraftverkets historia bevarats i samtliga möteslokaler, varav den största rymmer ca 550 personer. 

The Steam Hotels marknads- och försäljningschef Felix Fuchs, kommenterar medlemskapet i Svenska Möten så här:

-Med erfarenhet av mötesbranschen sedan 1981 och en organisation fylld av dynamiska medarbetare, kände vi på Steam Hotel att Svenska Möten var den passionerade och professionella parten som vi ville samarbeta med.

-Vi är väldigt glada över tillskottet av The Steam Hotel, säger Jannis Norén Karas, medlemschef på Svenska Möten. Det är en unik anläggning som tidigare har saknats i Sverige och kommer att bli ett draglok för att locka fler möten och konferenser till hela regionen.

The Steam Hotel blev medlemmar i Svenska Möten den 15 december och i början av december blev även Kiviks Hotell Konferens och Spa på Österlen blir medlemmar i Svenska Möten. 

– I och med rekryteringen av Kiviks Hotell stärks vårt varumärke ytterligare. Den bredd vi har bland våra medlemmar, från stora konferensanläggningar i storstäderna, till mindre, personliga anläggningar i natursköna miljöer, är en stor styrka som uppskattas av våra kunder, säger Svenska Mötens medlemschef Jannis Norén Karas.


Svenska Möten hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Svenska Möten grundades 1981 och ägs gemensamt av över 130 mötesanläggningar runt om i Sverige.
www.svenskamoten.se


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Svenska Möten
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Anmäl dig här!