Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Team leader restaurang

 
PUBLICERAD: 14 januari 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 3 mars 2022 | KOMMUN: Piteå | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Teamleader restaurang

Om oss
Piteå Stadshotell är ett 4-stjärnigt cityhotell i centrala Piteå, och invigdes 1906, vi har en anrik miljö med ett modernt utbud och de 94 hotellrummen har olika karaktär. Hit kommer de som vill ha ett trevligt boende med närhet till shopping, restauranger och nattliv. Vi är en naturlig mötesplats för såväl turister, affärsresenärer som pitebor. Vårt fokus är personligt bemötande och gästnöjdhet.
Fiore Mangia e Vino är en del av Piteå Stadshotell. Här finns ca 240 sittplatser i restaurangen, festvåning för ca 200-300 sittande gäster. Samt vår Proseccobar. Då vi har nattklubb på 2 plan rymmer vi ca 1000 dansanta gäster.
Fiore Mangia e vino bjuder på svensk husmanskost med en liten twist till lunch och till kvällens a la carte så är det vårt italienska kök som gör menyn. Vi har fokus på hög kvalitet när det gäller både service och mat. Vi lägger stolthet i att laga mat från grunden med svenska och italienska råvaror av toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. För oss är hållbarhetsfrågor viktiga.
Vi serverar boende gäster med frukost och konfererande gäster med förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag. Vi har också många á la cartegäster till lunch och middag. I festvåningen firas det ofta bröllop eller bemärkelsedagar, när den inte används för företagsevent. För större sällskap erbjuder vi specialkomponerade menyer samt arrangemang.
Till vårt hotell kommer besökare från världens alla hörn, i och med detta behöver vi stärka upp vår organisation och söker nu efter en härlig energifylld kollega till vår restaurangavdelning.


Vi söker nu en Teamleader till restaurangen
Vår restaurangavdelning är en stor och viktig del i helheten av våra gästers upplevelse och vi söker dig som har ett leende på läpparna, har lätt för att kommunicera och tar ett extra steg för att leverera service i världsklass. Som Teamleader är ditt huvudansvar att arbetsleda, delta och stötta personalen i den dagliga driften samt ansvara för att säkerställa att vi levererar en hög kvalité och service. Du som söker tjänsten är över 20 år och haft en liknande roll tidigare samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Rapporterar gör du till vår restaurangchef. Arbetspassen är förlagda på kvällar och helger.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Anställningsform: 75%, med möjlighet att utökas
Lön enligt avtal.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer