Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Tävla om att vinna Bästa monter Gastro Nord 2018

 
  • I vår monter A 35:03  på Gastro Nord kan du hämta tävlingstalonger.

    I vår monter A 35:03 på Gastro Nord kan du hämta tävlingstalonger.

  • De som röstar har chansen att vinna fina priser!

    De som röstar har chansen att vinna fina priser!

Föregående
Nästa
 
Vi anordnar tävlingen Bästa Monter GastroNord 2018, i samarbete med Stockholmsmässan. Kanske blir det just ditt företag som vinner ett reportage i tidningen?

Du som är besökare eller utställare får rösta på din favorit och de tre montrar som fått flest röstergår sedan till final. En jury som består av representanter från Tidningen Hotell & Restaurang tillsammans med Stockholmsmässan utser sedan vilken av detre som blir den slutliga vinnaren. 

Kriterierna som juryn tittar på är tillgänglighet, budskap, exponering, bemötande och funktion. Alla är välkomna att rösta! Vinnaren presenteras på mässans sista dag, fredag 27 april klockan 11.00.  

Segraren vinner, förutom äran, diplom, blommor och ett reportagei nästa nummer av tidningen. Du som röstar har också chansen att vinna fina priser. Röstningen sker i Tidningen Hotell och Restaurangs monter A35:03 under Gastro Nord 24-27:e april 2018.
TIDIGARE VINNARE:2016 Smakriket2014 Duni2012 Menigo2010 Lavazza

De som röstar har chansen att vinna priser från bland annat: Spiegelau, Royal Worcester, Bonnier Fakta och Norstedts förlag.


Välkomna till monter A 35:03 för att hämta tävlingstalonger!

Verksamheter till försäljning