Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Sveriges första hotellkedja med Swish-betalning

 
Sveriges första hotellkedja med Swish-betalningSwishbetalning på hotellet Från den 1 juni kan gästerna på Comfort Hotel Stockholm använda Swish för att förenkla och förbättra sin hotellupplevelse. Som ett komplement till kort och kontanter kan gästerna använda mobil betalning för hotellets utbud och service. Comfort Hotel blir därmed den första stora aktören inom turism som erbjuder sina gäster betalning via Swish.

– För Comfort Hotel handlar det om att skapa en hotellupplevelse som gör vardagen enklare för våra gäster. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda tjänster och lösningar via de digitala plattformar som våra gäster redan använder. Därför känns det bra att vi som första hotellkedja nu kan ta emot betalningar via Swish, säger Pouria Ruhi, marknadschef Comfort Hotel.

Swishtjänsten har idag cirka 4,3 miljoner användare.

– I Comfort Hotel har vi hittat en partner som vågar tänka nytt och lekfullt, i en annars något traditionell bransch. Vi är därför mycket glada över att nu kunna inleda ett samarbete. Jag är säker på att alla Swish-användare som besöker Comfort Hotel Stockholm kommer att ha stor nytta av erbjudandet, säger Carl Moliniero, styrelseordförande i Getswish AB.

Comfort Hotel har under våren öppnat två nya hotell i Sverige, Comfort Hotel Norrköping och Comfort Hotel Göteborg. Under 2017 slår även Comfort Hotel Kista upp portarna. Hotellkedjan har som ambition att införa Swish som betallösning på samtliga nyetablerade hotell, för att sedan sprida det vidare till alla Comfort-hotell på den svenska marknaden.

– Vi är en hotellkedja som vågar tänka annorlunda, och satsa på ny teknik. När vi öppnar upp nya hotell i Sverige ska de erbjuda en modern och lekfull upplevelse som matchar med gästernas digitala vanor för att förenkla deras vardag, säger Anna Spjuth, kedjedirektör för Comfort Hotel. 


Comfort Hotels är en del av Nordic Choice Hotels, en av Nordens ledande hotellkoncerner med 184 hotell på mer än 100 destinationer i Skandinavien och Baltikum. 

 

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer