Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Succé för sjätte Restauranggalan

 
45.restauranggalan

På måndagskvällen den 4 november korades årets vinnare i Restauranggalan. 460 gäster samlades runt borden på Cirkus för att med spänning se vilka som blev årets pristagare i 15 olika kategorier. Kvällens konferencier var Martina Haag som med glimten i ögat och lätthet ledde prisutdelningen och den smakfulla och goda middagen signerades av Tommy Myllymäki.
– Detta är årets roligaste måndag, då de som annars jobbar hårt när andra ska äta gott och har sin egen kväll, säger Lisbeth Rauden, chefredaktör för Restauranger och Storkök.
Under dagen ägde också tävlingen Årets Servitör rum. Finalen avgjordes direkt på scenen där finalisterna Michaela Sarfati, F12, Stockholm och Max Callenberg, Swea Hof, Elite Plaza, Göteborg möttes i en tuff duell.

Årets vinnare är:


  • Årets Servitör
    Michaela Sarfati, F12, Stockholm

  • Årets Hälsokoncept
    Restaurang Voltaire, Pub, Stockholm

  • Årets Innovatör
    Ricard Constantinou

  • Årets Framtidslöfte
    Luqaz Ottosson, Lilla Bjers Gårdskrog, Gotland

  • Årets Smaksättare
    Bun Bun Trucks, Stockholm

  • Årets Barkoncept
    Tjoget/Linje tio, Stockholm

  • Journalisternas kock
    Tareq Taylor

  • Årets krogmiljö
    Dorsia Hotel & Restaurang, Göteborg

  • Årets Hållbara Krog
    Lilla Bjers Gårdskrog, Gotland

  • Årets Sommelier
    Sören Polonius, F12, Stockholm

  • Årets Leverantör
    Grönsakshallen Sorunda

  • Årets Matsalsteam
    Sjömagasinet, Göteborg

  • Årets Krögare
    Stefan Karlsson, Fond Restaurang & Bar, Göteborg

  • RS Hederspris
    Örjan Klein

  • Årets Krog
    Daniel Berlin, Skåne Tranås

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer