Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Story hotel öppnar i Malmö

 
Story hotel öppnar i MalmöStory hotel Malmö Som första plats utanför Stockholm väljer Story Hotels att etablera sig i Sverige mest intressant tillväxtregion, Malmö. I mitten på oktober lanseras Story Hotel Studio Malmö; ett hotell som involverar staden och kurerar upplevelser i en levande kontext.

Story Hotels, som sedan tidigare driver två hotell i Stockholm och Sundbyberg lanserar ett nytt hotell i Malmö. Det nya ”Studio”-huset ligger i Västra Hamnen och ett stenkast ifrån Turning Torso.Hotellet kommer att husera på de 5 översta våningarna i det totalt 14 våningar höga huset, med 360 graders utsikt över Malmö och Köpenhamn samt en takterrass med bar och restaurang,i regi av krögarna bakom malmö-institutionen Slagthuset.

Förutom 95 rum så kommer hotellet, genom samarbeten med övriga aktöreri huset, även att inrymma konferens-lokaler samt en ”black box”-studio för events, film- & spelproduktion.

-  Vi planerar att löpande göra kreativa samarbeten, dels i rummen och i vår black box.” säger Nicolas Fredell,grundare av Story Hotels.www.storyhotels.com