Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Stort intresse för nyöppnade Radisson Blu Metropol Hotel i Helsingborg

 
Nyligen slog Helsingborgs största hotell, Radisson Blu Metropol Hotel, upp portarna. Intresset för öppningen har varit stort och redan första veckan var hotellet fullbokat. Igår slog hotellet till med en spektakulär invigningsfest. 

Radisson Blu, ett av världens ledande hotellvarumärken, öppnade den 15 september i år upp Radisson Blu Metropol Hotel i stadsdelen Söder i centrala Helsingborg. Det förstklassiga hotellet är det största i centrala Helsingborg och den enda internationella hotellkedjan i staden.

Intresset för det nyöppnade hotellet har visat sig vara stort. Redan under den första veckan var hotellet fullbokat.

-      Vi har fått en fantastisk respons och varmt mottagande från Helsingborgare och gäster, och vi ser fram emot att få vara med och bidra till Söders positiva stadsutveckling, säger Mikael Wennerström, General Manager på Radisson Blu Metropol Hotel.

Igår hölls en stor invigningsfest för att fira öppningen av hotellet. Tillsammans med 350 särskilt inbjudna gäster från Helsingborgs närings- och nöjesliv bjöds det på en festlig kväll med mat, dryck och underhållning. Gästerna möttes av brinnande eldfat och musik redan på blåa mattan, och på klassiskt manér klipptes banden och festen fortsatte med bland annat soulband och nycirkusartister. Bland gästerna fanns även Wolfgang M. Neumann, President & CEO för Rezidor Hotel Group, som även han ville fira öppningen av hotellet.

Nyligen slog Helsingborgs största hotell, Radisson Blu Metropol Hotel, upp portarna. Intresset för öppningen har varit stort. Nyligen slog Helsingborgs största hotell, Radisson Blu Metropol Hotel, upp portarna. Intresset för öppningen har varit stort.

Design med hyllning till Helsingborg
Redan sedan start har ambitionen varit att skapa en plats för att hylla designarvet som finns i Helsingborg. Arkitektbyrån DOOS, med huvudarkitekt Bronwynn Welsh i spetsen, har hämtat inspiration från det industriella, med inslag som läder, sten, trä och kakel. Radisson Blu Metropol Hotel lämpar sig bra både för turister och affärsresenärer, och utöver 205 rum och sviter med kostnadsfritt höghastighetsinternet, erbjuder hotellet även ett gym samt en modern konferensavdelning med åtta konferensrum. De besökande som anländer med bil har även tillgång till garage.

På hotellets entréplan finns Helsingborgs första all-day restaurang, Nelly’s Food ETC. Ledordet för restaurangen är ”Where Coffee turns into Cocktails”, där gästerna får uppleva en levande atmosfär som förändras under dagens gång. Menyn är temabaserad och innehåller en internationell mix med såväl närproducerade skånska som fjärran smaker, inspirerad av de platser som filantropen Nelly Krook besökte under sina omvärldsresor.

Radisson Blu Metropol Hotel har 205 rum och sviter. Radisson Blu Metropol Hotel har 205 rum och sviter.

Kort fakta om Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg

  • Erbjuder 205 rum och sviter, samt 8 konferensrum för upp till 150 konfererande gäster

  • Metropol eventyta

  • Beläget i centrala Helsingborg, 300 meter från tågstationen

  • Nelly’s ETC Restaurang och Bar

  • Garage finns i huset

  • Eget hotellgym


Radisson Blu Metropol Hotel i Helsingborg. Radisson Blu Metropol Hotel i Helsingborg.

 

 

Radisson Blu Metropol Hotel är en del av Rezidor Hotel Group.

Taggar

Artikel Artiklar