Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Stockholmshotell inreder en Elvis-svit

 
Stockholmshotell inreder en Elvis-svitHaymarket by Scandic har inrett en Elvis-svit.  Haymarket by Scandic och SF Studios har genom ett samarbete med Warner Bros Pictures skapat en Elvis-svit på hotellet. Filmen Elvis har biopremiär den 29 juni och samma eftermiddag checkar första gästen in i Elvis Suite. En gavelsvit på 49 kvm med en unik utställning inne på rummet med föremål tidigare ägda av Elvis Presley själv och hans manager Tom Parker.

Sviten invigs i samband med biopremiären av filmen Elvis med  bland annat Tom Hanks. Filmen utforskar Elvis Presleys liv och musik från perspektivet av hans komplicerade relation med sin gåtfulle manager överste Tom Parker. Historien, som sträcker sig över 20 år, fördjupar sig i den komplexa dynamiken mellan Presley och Parker från Presleys stigande berömmelse till hans enastående stjärnstatus. En central del i resan är en av de viktigaste och mest inflytelserika personerna i Elvis liv - Priscilla Presley.

- Elvis Presley var en musik- och stilikon olik någon annan och det vill vi skapa en extra häftig upplevelse av här på Haymarket by Scandic, tillsammans med SF Studios och Warner Bros Pictures. Då vi är ett av Scandic Hotels signaturhotell och inriktar oss på mode och film så kändes detta helt rätt. Förutom att sviten har Elvis-detaljer unika för detta rum så finns där även en utställning med en av Elvis Presleys jackor och andra föremål. På sängen väntar en gåva från SF Studios tillsammans med två biobiljetter till kvällens filmvisning på Filmstaden Sergel, som ligger ca 15 steg utanför Haymarkets entré. Detta blir helt klart en unik upplevelse för den som vill komma nära Elvis Presley, säger Renée Tallén, Brand & Marketing Manager, på Haymarket by Scandic.

Men det kommer inte bara vara på rummet som gästerna kan kan möta Elvis värld, det kommer även att synas i huvudentrén på Haymarket.

- För att uppmärksamma att filmen Elvis har biopremiär 29 juni ville vi skapa något unikt som är i linje med filmen. Med en svit med stilfulla Elvis-detaljer, biobiljetter och en utställning med personliga tillhörigheter från Elvis och överste Parker, samt dekor i foajén kommer man föras in i filmen Elvis värld, säger Linda Svensson, Nordic Partnership & Promotion Manager på SF Studios.

Elvis Suite finns endast att boka för vistelser mellan den 29 juni och 15 juli i år, med bokningskod ELVIS på Scandic Hotels.

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Scandic Hotels