Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Stockholmare löser in flest gratisnätter

 
Stockholmare löser in flest gratisnätterDe flesta medlemmar i Hotels.com har löst in sina gratisnätterpå Gothia Towers i Göteborg Foto: Gothia Towers

Gratis är aldrig fel och är man riktigt lojal så blir det utdelning på den elfte natten. Så tycks många resenärer från Stockholm resonera eftersom de hamnat i topp bland samtliga européer när Hotels.com räknat ut vilka som är bäst på att lösa ut sina gratisnätter bland medlemmarna i Hotels.com Rewards.


    
Hotels.com fyller 25 år i år. Lagom till födelsedagsfirandet har man också nått upp till 25 miljoner medlemmar världen över i sitt lojalitetsprogram Hotels.com™ Rewards. Efter tio bokade hotellnätter är den elfte gratis*, och bäst i Europa på att lösa ut sina gratisnätter är resenärer från Stockholm.

New York, Las Vegas och London är de tre resmål där flest resenärer och medlemmar löser ut sina gratisnätter globalt sett. Fem hotell i Las Vegas ligger också i topp. Men bland resenärer i Europa är det faktiskt på ett svenskt hotell som flest medlemmar har löst in sina gratisnätter, nämligen Gothia Towers i Göteborg!Här bor de europeiska resenärer som är bäst på att boka fria nätter:

1. Stockholm
2. Oslo
3. London
4. Paris
5. Köpenhamn

     Av: Annika Rådlund Källa: Hotels.com

*Bonusnätter inkluderar inte skatter och tillämpliga avgifter. Se här för fullständiga villkor https://sv.hotels.com/customer_care/terms_conditions.html