Stjärnkock tipsar om matlagning i long stay
23 Nov 2018
Efterfrågan på long stay boende har ökat de senaste åren och ett bra boende kan ofta vara en konkurrensfördel för företag runt om i landet vid nyrekrytering av tillfälliga medarbetare och konsulter.
Att kunna laga sin egen mat är något som många vill ha möjlighet att göra när man bor och arbetar borta. Nu tar Företagsbostäder hjälp av Alexandra för att visa vilka möjligheter det finns för deras gäster att laga egen mat i lägenheterna som de erbjuder med kök.
– Jag gillar verkligen hela Företagsbostäders koncept där man kan bo i en inredd lägenhet när man är ute och arbetar runt om i Sverige. För mig känns det väldigt viktigt att ha tillgång till ett välutrustat kök. När jag är på resande fot tycker jag det är skönt att laga min egen mat och kunna styra min egen kost och tid”, säger Alexandra Zazzi.
Startskottet för samarbetet sker i början på december när lägenheterna vid Kalkbrottet i Limhamn visas upp. Alexandra kommer då att laga mat och bjuda gästerna som kommer på smakprover och dela med sig av tips på hälsosam och god mat med mycket smak.
– Det här är ett samarbete som vi är otroligt stolta över och som passar väldigt bra ihop med Företagsbostäders syn på en hållbar livsstil. Förutom att vara en duktig och välkänd kock så brinner Alexandra också för både mat och hälsa”, säger Helene Johansson, Marketing Manager på Företagsbostäder.
23 Nov 2018
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"