Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Stjärnkock tipsar om matlagning i long stay

 
Stjärnkock tipsar om matlagning i long stayStjärnkocken Alexandra Zazzi. Fotograf: Peter Jademyr, Studio Pi Företagsbostäder inleder samarbete med stjärnkocken Alexandra Zazzi, som är känd från bland annat “Kockarnas kamp”. Syftet är att locka fler gäster till deras lägenheter med möjlighet att laga egen mat.

Efterfrågan på long stay boende har ökat de senaste åren och ett bra boende kan ofta vara en konkurrensfördel för företag runt om i landet vid nyrekrytering av tillfälliga medarbetare och konsulter.

Att kunna laga sin egen mat är något som många vill ha möjlighet att göra när man bor och arbetar borta. Nu tar Företagsbostäder hjälp av Alexandra för att visa vilka möjligheter det finns för deras gäster att laga egen mat i lägenheterna som de erbjuder med kök.

– Jag gillar verkligen hela Företagsbostäders koncept där man kan bo i en inredd lägenhet när man är ute och arbetar runt om i Sverige. För mig känns det väldigt viktigt att ha tillgång till ett välutrustat kök. När jag är på resande fot tycker jag det är skönt att laga min egen mat och kunna styra min egen kost och tid”, säger Alexandra Zazzi.

Startskottet för samarbetet sker i början på december när lägenheterna vid Kalkbrottet i Limhamn visas upp. Alexandra kommer då att laga mat och bjuda gästerna som kommer på smakprover och dela med sig av tips på hälsosam och god mat med mycket smak.

– Det här är ett samarbete som vi är otroligt stolta över och som passar väldigt bra ihop med Företagsbostäders syn på en hållbar livsstil. Förutom att vara en duktig och välkänd kock så brinner Alexandra också för både mat och hälsa”, säger Helene Johansson, Marketing Manager på Företagsbostäder.

/Redaktionen

Verksamheter till försäljning