Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

STF Undersvik Gårdshotell och vandrarhem invigd

 
  • STF Undersvik Gårdshotell och vandrarhem invigd

    STF Undersvik Gårdshotell och vandrarhem invigd

  • STF Undersvik Gårdshotell och vandrarhem ligger nära Ljusnan i Hälsingland.

    STF Undersvik Gårdshotell och vandrarhem ligger nära Ljusnan i Hälsingland.

Föregående
Nästa
 
Svenska Turistföreningens nya anläggning STF Undersvik Gårdshotell och vandrarhem är nu invigt efter att anläggningen har blivit totalrenoverad. Anläggningen har även blivit medlem i Destination Järvsö.

Som nybliven medlem i Destination Järvsö är STF Undersvik Gårdshotell och vandrarhem delaktig i den fortsatta utvecklingen av destinationen.

– Vi letar aktivt efter genuina, personliga och hållbara anläggningar, både sådana som vi kan driva själva och boenden som vi kan jobba med via samarbetsavtal. Läget, storleken, historien och miljön gjorde att vi direkt föll för Undersvik Gårdshotell och vandrahem. En anläggning som kan vara öppen året runt, lätt att ta sig till och som är välkomnade. Målsättningen är att det ska vara en inkluderande mötesplats för natur- och kulturupplevelser som inspirerar till både lärande, aktivitet, vila och reflektion, säger Peter Eriksson, chef STF Boenden.

Den 21 september var det invigning av den totalrenoverade anläggningen. Gården ligger naturskönt vid Ljusnans strand mellan Järvsö och Orbaden i Hälsingland och erbjuder cirka 130 bäddar. Allt från dubbelrum med dusch och toalett, flerbäddsrum samt möjligheten att hyra ett eget hus med bastu. I huvudbyggnaden finns restaurang med fullständiga rättigheter med lokala matupplevelser, sällskapsytor och flera konferensrum.

- Jag är otroligt nyfiken på vilka besökare vi kommer att få möta här, det är så spännande när man öppnar en helt ny verksamhet, även om platsen i sig har en lång historia. Det känns som vi kompletterar utbudet i Järvsö och Hälsingland på ett fint sätt och jag ser fram emot att utveckla den här platsen tillsammans med våra gäster och medarbetare i många år framöver, säger Charlotta Netsman, platschef STF Undersvik Gårdshotell och vandrarhem.

Av: Annika Rådlund Källa: Destination Järvsö
Foto: Isabella Ståhl

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer