Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Stefan Söderman ny vd för F12-gruppen

 
Stefan Söderman ny vd för F12-gruppenStefan Söderman

F12 gruppen har anställt Stefan Söderman som ny vd för F12-gruppen. Han kommer närmast från Mässrestauranger där han arbetat som strategisk verksamhetschef och före det i ledande positioner hos Familjen Ahlboms Restauranger och Sturehof.

Samtidigt som Stefan börjar tar Katarina Romell, ordförande för Visita Stockholm, över som Head of Communication. Katarina sitter sedan länge i F12-gruppens styrelse och har lång erfarenhet från besöksnäringen bland annat som vd på Vår Gård Saltsjöbaden och tidigare från chefspositioner på Visit Sweden samt Grand Hotel Saltsjöbaden och Strand Hotel.

– Vi har anställt Stefan som VD samt Katarina som ansvarig för gruppens marknadsföring och kommunikation vilket gör att jag och Danyel blir friare och kan ägna oss åt det som vi kan bäst, att utveckla gruppen och vara kreativa ledare, säger Melker Andersson delägare och grundare.

– Jag ser fram emot att få utveckla F12-gruppen som är ett av branschens starkaste varumärke. Det betyder att det finns stora möjligheter att styra och påverka, inte minst när det gäller företagskulturen. För mig är de anställda den viktigaste tillgången och det märker man inte bara som arbetsgivare nu när konkurrensen om bra medarbetare är stenhård. Man märker det också som gäst när man kommer in på en restaurang där personalen trivs. Nöjda medarbetare ger nöjda gäster vilket ger nöjda ägare, säger Stefan Söderman.   Grupp F12 är en restaurangkoncern som ägs av Melker Andersson och Danyel Couet. Verksamheten startade 1994 då Fredsgatan 12 öppnade vilket var den första restaurangen i gruppen. Idag driver Melker och Danyel restaurangerna Mother, Publico, Vigårda Mood, Vigårda Mall of Scandinavia, Lilla Vigårda, Smak, Miss Voon och Kött & Fiskbaren i Stockholm samt Köttbaren och Vigårda i Malmö och Vigårda i Göteborg.  

www.gruppF12.com