Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Souschef rekryteras till ICANDERs i centrala Stockholm!

 
PUBLICERAD: 14 januari 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 23 januari 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Souschef | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
ICANDERs har ända sedan 1917 serverat modern matkultur. Med rötterna i svenska mattraditioner följer de med i internationella trender och skapar moderna klassiker som kan avnjutas både på plats i restaurangen eller som take away. ICANDERs är dessutom en av Sveriges tryggaste arbetsgivare som under pandemin varken behövt permittera sin personal eller använda statligt stöd. Nu rekryterar de en ny souschef som ska spela en viktig roll i köket och som vid intresse så småningom även kan komma att axla rollen som kökschef.OM TJÄNSTEN:

På ICANDERs lagas rätter baserat på svensk historia, med till stor del svenska, närproducerade råvaror. Här serveras allt från goda morgonmackor till långluncher och välsmakande middagar, och som gäst man kan även ta en bit plockmat över baren eller handla med sig ingredienser hem. Restaurangen ligger i Moodgallerian med trevliga lokaler för både gäster och personal.

Som souschef delar du stor del av ansvaret i köket med kökschefen och leder köket i drift samt skapar kreativa maträtter som överträffar förväntningar. Du jobbar i ett relativt litet team med skickliga kollegor och goda lagspelare. För dig som är intresserad finns möjlighet att avancera till kökschef, men även till tjänsteman inom området mat hos ICANDERs moderbolag.Hos ICANDERs finner du en trygg och ekonomiskt stabil arbetsgivare med goda villkor. Arbetstiderna sträcker sig över både dag-och kvällstid, vardagar och helger. Tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person, med tillträde enligt överenskommelse. Majola genomför denna rekryteringsprocess men du blir anställd direkt av ICANDERs.

OM DIG SOM SÖKER:

Till denna tjänst söker vi dig som älskar att både prata matkultur och att laga mat! Du är kreativ, trendmedveten och nytänkande samtidigt som du är kunnig inom svensk mattradition. Du har erfarenhet av souschefsrollen sedan tidigare och är ansvarstagande och självgående i ditt arbete. Som person ser vi att du är öppen, positiv och trivs i ett relativt litet gäng. Du ser långsiktigt på tjänsten och vill växa och utvecklas tillsammans med ICANDERs.Är det dig vi söker så ser vi fram emot att ta emot din ansökan, antingen via denna annons eller genom att maila till therese.hedenstrom@majola.se

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer