Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Sommelier

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 4 september 2022 | KOMMUN: Malmö | YRKE: Sommelier | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Kockska huset i Malmö söker vi en Sommelier.
Kockska huset erbjuder en unik miljö som ni inte hittar någon annanstans i Malmö. Det är en väldigt speciell känsla varje gång man går ner under de vackra tegelvalven från 1500-talet.

Här sitter man i en unik miljö i en klassiska restaurang miljö och avnjuter allt som gör Årstiderna till Årstiderna. De traditionsenliga vita dukarna, linneservetterna, atmosfären, de tända ljusen, den förstklassiga servicen och såklart fantastisk mat.

Vem vi söker
Vi söker dig som har relevant utbildning inom yrket och kanske arbetat som sommelier tidigare. Du har en god kommunikationsförmåga och du tycker om att inspirera och entusiasmera kollegor och gäster. Minst 2 års erfarenhet av arbete i en a la carte restaurang med viner och beställningar.

I din roll som Sommelier kommer du att arbeta i drift bla. med att sälja dryck, kombinera dryck och mat, utbilda och fortbilda internt samt hålla vinprovningar för personal såväl som gäster.
Du kommer tillsammans med Restaurangchefen att skapa rutiner kring hantering av drycker samt uppdatera sortimentet och därmed hålla ett attraktivt utbud för våra gäster.
Viktiga egenskaper är att du är driven och engagerad, brinner för mat och dryck, har en hög serviceanda, har en bra struktur och ordning och reda.
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten.
Tjänsten är tillsvidare anställning där vi tillämpar provanställning. Arbetstiden är framförallt lagd till kvällar och helger. Lön och tillträde efter överenskommelse
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer