Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Sommarjobb i köket på Uddens kollogård

 
PUBLICERAD: 15 januari 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 3 februari 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Kock, storhushåll | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Till våra tre kollogårdar i Värmland söker vi nu en kock med stort intresse för matlagning som vill utvecklas vidare tillsammans med oss. Det är meriterande om du har utbildning inom matlagning men inget krav då vi främst värdesätter ditt intresse för matlagning, relevant arbetslivserfarenhet och att du trivs att arbeta i högt tempo i nära samarbete med dina kollegor. Vi tror att du är en naturlig ledare i kök och matsal, van att ta initiativ och att arbeta strukturerat samt trivs i en miljö där barn och ungdomar utgör majoriteten av våra gäster.
Att jobba på kollo innebär att du under sommaren bor på din arbetsplats, på kollogården i Värmland. Du delar boende med dina kollegor under tiden du arbetar, ca 5-6 personer per rum. Jobbet kräver att du under sommaren kan tänka dig vara hemifrån i minst 6 veckor.
Om företaget
Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på flera kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktat på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "på våra kollogårdar ska du kunna känna dig trygg att vara vem du vill".
Arbetsuppgifter
Som kock på kollo är din främsta uppgift att leverera måltider till kollodeltagare och kolloledare vilket omfattar frukost, lunch och middag inkl. vegetarisk kost och special kost. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i storkök och vana att planera måltider men vi värdesätter framför allt ett intresse för matlagning och viljan att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor.
Köket på kollo är hjärtat i vår verksamhet och som anställd i köket varierar dina arbetsuppgifter mellan matlagning, servering och disk. Du kommer tillsammans med ett team på 6–7 personer ansvara för att leverera frukost, lunch och middag i vår gemensamma matsal till kollodeltagare och kolloledare på våra tre kollogårdar. Därtill kommer du bland annat även ta emot leveranser, ansvara för att kollogårdarna får mellanmål och kvällsfika, samt förbereda mat inför bland annat hajk/utflykt.
Arbetet sker under vägledning av en köksföreståndare. Du ska efterleva kraven på kvalité och hygien samt kunna bemöta kollodeltagare på ett pedagogiskt och inspirerande sätt då vi vill att deltagarna ska upptäcka de olika sidorna av matlagningen och eventuellt väcka förståelse och ett framtida intresse.
Erfarenhet
· Erfarenhet av storkök eller motsvarande
· Relevant utbildning inom matlagning
· Relevant utbildning inom matlagning
· Erfarenhet av att arbeta med barn
· Erfarenhet av kollo- eller lägerverksamhet
· Erfarenhet av serviceyrke
· Meriterande om du har kunskap och tidigare erfarenhet av specialkost
· Meriterande om du har kunskaper om att kunna laga mat i utemiljöer
Personliga egenskaper
· Ansvarstagande
· Strukturerad
· Initiativrik
· Punktlig
· Social
· Bra på att ha många bollar i luften
· Samarbetsförmåga
Du bör även kunna ge och ta feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens.
Anställningsvillkor
Tjänsten omfattar heltidsjobb. Du måste kunna närvara på våra utbildningsdagar på plats på kollogården i Värmland den 6:e-8:e maj, samt 6:e-10:e juni. Under sommaren behöver du kunna jobba, och således vara borta hemifrån i minst sex veckor under perioden 11:e juni - 17:e augusti.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer