Smådalarö Gård Hotell & Spa fick två utmärkelser i LIV Hospitality Design Awards
21 Jun 2022

– Det är fantastiskt att Smådalarö Gård, som enda skandinaviska hotell, får motta ett sådant ansett internationellt designpris. Vi är stolta att kunna erbjuda våra gäster en unik skärgårdsupplevelse där internationell lyx möter Dalarös natursköna omgivning, säger Christian Madsen, hotelldirektör Smådalarö Gård Hotell & Spa.
Design-och arkitektbyrån Koncept står bakom destinationens arkitektur och inredning. Huvudarkitekt är Marco Flamini och interiördesigner är Miré Andersson.
LIV Hospitality Design Awards är syskonpris till International Design Awards (IDA), BLT Built Design Awards (BLT) och Architecture MasterPrize (AMP), och förvaltas av organisationen 3 C Awards.
Om Smådalarö Gård
Smådalarö Gård byggdes 1810 av Kapten Carl Peter Blom som en festplats efter hans äventyr på världens hav och har sedan dess varit en mötesplats för vänner och nöjen. På gården bedrevs länge ett omfattande lantbruk samt bryggeri och bränneri som är en stor del av Dalarö och Smådalarös historia. Smådalarö Gård Hotell & Spa ägs av familjeföretaget Sabis sedan 2011.
21 Jun 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Årets Sommarjobbare– tillbaka efter pandemin
"Nu ser vi så klart att det är ännu viktigare att visa upp vilka möjligheter branschen ger till unga och ambitiösa medarbetare"
-
Hon är restaurangbranschens vardagshjälte 2022
Nyinstiftat pris för hotell- och restaurangbranschen
-
Stockholmshotell inreder en Elvis-svit
"Vi vill vi skapa en extra häftig upplevelse av här"
-
Drinkrecept: Sveriges Bästa Gin & Tonic 2022
Sju olika recept från finalisterna i tävlingen Sveriges Bästa Gin & Tonic
-
Över 40 restauranger på årets Lollapalooza
"I VIP-området flyttar några av Stockholms kändaste krogar in"
-
Totalrenovering av Scandichotellet i hamnen
Bygger skybar och relaxavdelning på våning 17 med utsikt över vattnet, ett nytt gym samt en ny restaurang.
-
Svenska Möten startar kockutbildning med fokus på hållbarhet
"Den här utbildningen blir något konkret vi gör för att få fler anläggningar att inspireras och påverkas vad gäller hållbarhet inom mat och dryck"