Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

”Sleep Individually different” lanseras på Internationella Sömndagen 17 mars

 
”Sleep Individually different” lanseras på Internationella Sömndagen 17 marsMövenpick Hotels & Resorts lanserar nu ett unikt rumskoncept som garanterar gästerna en god natts sömn. Den svenska sänginnovationen YouBed, världens första fjädrande säng med anpassningsbar hårdhet, är i fokus i den schweiziska hotellkedjan Mövenpick Hotels & Resorts nya rumskoncept. Konceptet ”Sleep Individually different” lanseras på Internationella Sömndagen 17 mars.

Konceptet ”Sleep Individually Different” kommer att erbjuda gästerna:
Personanpassad komfort
En säng med anpassningsbar hårdhet
Garanterat mörkt rum
Total tystnad

Alla Mövenpicks hotell i Tyskland, Holland och Schweiz kommer erbjuda sina gäster dessa rum från och med fredag 17 mars 2017, vilket också är Internationella Sömndagen.

    –Vår främsta uppgift som leverantör av en god natts sömn är att överträffa våra gästers förväntan på allt som vi gör. Vi är stolta över att bryta ny mark och att öka kundnöjdheten med innovativa idéer. Rummen har sömnanpassats och vi har tagit det ett steg längre. Förutom de nya sängarna har vi annammat den senaste teknologin för att skapa de bästa förutsättningarna för en personlig anpassning som leder till optimal djupsömn. Som första globala hotellkedja introducerar vi en skräddarsydd sömnupplevelse vilket gör oss till pionjärer som tillhandahåller det gästerna vill ha - en möjlighet att personanpassa sin sovupplevelse, säger säger Ola Ivarsson, Chief Operating Officer Europe.

–Studier visar att inget har större påverkan på gästnöjdheten som en skön säng. Eftersom alla gäster har olika krav på sovkomfort är det revolutionerande att Mövenpick nu erbjuder rum med en säng som passar alla. Varje gäst kan även finjustera olika delar i sängen för att uppnå en optimal personanpassning, säger Mattias Sörensen, grundare och VD för YouBed.

”Sleep Individually Different” rummen, som kan bokas för endast 15 Euro extra för ett standardrum, erbjuder flera add-on som sovmasker, öronproppar, lavendelpåsar men även svarta etiketter för att täcka över elektronikens olika små lampor. Gästerna i de här ”Sleep”-rummen kan också njuta av Mövenpick choklad och örtteer innan man slumrar in.

För att skapa de bästa förutsättningarna för vila är rummen placerade i tysta delar av hotellet och är utrustade med mörkläggningsgardiner för komplett mörker men även bäddning av bästa kvalitet. Nack-kudde och allergivänligt bäddning är också tillgänglig.


Om Mövenpick Hotels & Resorts:
Mövenpick Hotels & Resorts, är en internationell  hotellkedja med över 16,000 anställda. Är representerad i 25 länder med för närvarande 83 hotell, resorts och kryssningar på Nilen. Mövenpick Hotels & Resorts specialiserar sig på affärs- och konferenshotell samt semester resorts.

www.movenpick.com
www.movenpick.com/sleep

 
Av: Annika Rådlund
 

Taggar

Hotell Nyheter