Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Sky Run AB lanserar hotelltjänsten Hotelloo.se

 
Sky Run AB lanserar hotelltjänsten Hotelloo.seSky Run AB lanserar i dag Hotelloo, en ny hotelljämförelsesajt. Sky Run AB lanserar i dag Hotelloo, en ny svensk hotelljämförelsesajt. Målet är att underlätta svenska resenärers val av hotell både i Sverige och utomlands.

- Turismen i Sverige fortsätter att växa. Förra året hade vi fler än 63 miljoner gästnätter i Sverige. Det innebär att vi är många varje dag som står inför valet att välja ett hotell eller annat boende inför resan.

Det är med denna bakgrund som Sky Run i dag lanserar sajten Hotelloo.se Målet är att göra det enklare för svenskar att välja hotell. Bara i Stockholms län finns till exempel  fler än 500 hotell att välja bland.

Hotelloo kommer göra valet av hotell enklare genom att ge lokala tips på vad som är viktig att tänka på när gästen väljer hotell på just den orten eller området. Förhoppningen är att det okala fokuset kommer göra valet av hotell enklare.

Tillsammans med internationella hotellpartners ska de erbjuda en bästa pris- garanti. 


Sky Run AB
Är ett svenskt hotellbokningsbolag som specialiserat sig på att kunna erbjuda bästa möjliga hotellpriser.Av: Annika Rådlund Källa: Sky Run AB

Taggar

Pris Hotell Nyheter