Skåvsjöholm blir en del av Countryside Hotels
30 Okt 2024
- Det finns en stor efterfrågan på weekenddestinationer nära huvudstaden och på under en halvtimme kommer våra gäster kunna ta sig från storstadens brus till Skåvsjöholmsvikens fridfulla sus, säger Anna Övergaard, marknadschef på Countryside Hotels.
Många svenskar känner igen Skåvsjöholm från hotellets devis om ”prickfria möten” och hotellet har varit en uppskattad destination för olika typer av möten. Med en ljus och luftig 60-tals design som renoverades 2021 och 60-talsklassiker som Sjuans stol av Arne Jakobsson och Laminofåtöljen av Yngve Ekström, bjuder Skåvsjöholm på en fridfull miljö för personer och sällskap som vill få avkoppling och inspiration.
-Många gäster slås av utsikten från de stora panoramafönstrena som bjuder på både kvällssol och vikens vågor. Här finns allt för att skapa en ny stockholmsfavorit hos Countryside Hotels gäster, säger Anna Övergaard.
Skåvsjöholm ligger bara 25 minuter från Stockholm och 35 minuter från Arlanda. Förutom den uppskattade restaurangen och sprakande brasor bjuds också gäster på allt från inomhusboule till träskbana och strandpromenader.
-Med Countryside Hotels når vi ut ännu bredare och blir en del av en professionell organisation och ett nätverk av andra som tänker precis likadant som vi, att ständigt utveckla oss. Nu ser vi fram emot att öppna ytterligare en dörr in till vårt hotell och välkomna nya gäster från Sverige och andra delar av världen som ännu inte upptäckt oss, säger Carin Sjöberg, VD för Skåvsjöholm.
30 Okt 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning: