Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Signerade Depeche Mode posters ställs ut på Grand Central

 
  • Depeche Mode - Posters from the archive på Grand Central By Scandic  i Stockholm.

    Depeche Mode - Posters from the archive på Grand Central By Scandic i Stockholm.

Föregående
Nästa
 
Just nu pågår utställningen Depeche Mode  - posters from the archive på Grand Central By Scandic. Utställningen består av signerade konsertaffischer från spelningar som bandet har gjort i Sverige och Danmark mellan åren 1982-2017. Fram till 19 maj auktioneras tavlorna ut via Tradera. Pengarna går oavkortat till Depeche Modes välgörenhetsprojekt Charity Water.

Välgörenhetsprojektet Charity Water donerar pengar till olika lokala samarbetspartners som delar visionen om att lösa samtidens vattenkris. Water for good, Splash, Water for People, Clear Cambodia och World vision är några exempel på projektets samarbetspartners. De förser samhällen i nöd med hållbart vatten samt hygieniska- och sanitära kunskaper som ska leda till ett friskare liv för lokalborna.

- Tillsammans med Live Nation har vi skapat en ny typ av fotoutställning. Ett av den moderna musikens mest inflytelserika band har signerat konsertaffischer som väcker nostalgin hos många. Möjligheten att erbjuda våra gäster som är hängivna fans att köpa verken i kombination med att auktionspengarna går till välgörenhet känns extra bra, säger Helena Söderberg, hotelldirektör på Grand Central By Scandic och Vasateatern.

I samband med Depeche Modes världspremiär av turnén Global Spirit Tour ingick Scandic och Live Nation ett samarbete som innebar att Grand Central By Scandic förvandlades till ett Depeche Mode fan-hotell. Gäster hade möjlighet att boka ett unikt VIP-paket som gav dem en helhetsupplevelse som sträckte sig långt ut från scenen. Paketet inkluderade bland annat en exklusiv vernissage av utställningen Depeche Mode- Posters from the Archive. Utöver detta bestod VIP-paketet av en Golden-Circle biljett på arenan nära scenen, förfest på en abonnerad yta av Grand Central samt transfer till och från arenan.

Affischerna är en del av en pågående utställning och kommer inte att skickas till köparen innan utställningens slutdatum 13 juni 2013.

Följ auktionerna här: www.tradera.com/campaign/livenation


Om Grand Central by Scandic

Grand Central är Scandics andra signaturhotell och kännetecknas av en internationell och tidlös atmosfär präglad av musik, kultur, konst och design. Hotellet rymmer den historiska Vasateatern, två restauranger och två cocktailbarer. På Grand Central händer det alltid något; en spelning i lobbyn, show på Vasateatern och myllrande folkliv i Teaterbaren. Av: Annika Rådlund