Sibylla storsatsar med Oumph!
24 Apr 2019
- I takt med att allt fler väljer att byta ut en eller flera måltider i veckan till växtbaserat, så ser vi en ökad efterfrågan också hos Sibylla-kedjans gäster. Vi är givetvis glada och stolta över att ha fått möjlighet att vara en av de första att kunna erbjuda en Oumph!-burgare, säger Lena Lundvall, Marknadschef på Nordic Fast Food/Sibylla-kedjan
Epic Oumph! Burger har fått sin röda färg från rödbetan. Den kommer att serveras i ett briochebröd tillsammans med friterade lökringar, rostad lök, tomatskivor, isbergssallad, BBQ-sås och en växtbaserad majonnäs.
Den nya Epic Oumph! burgaren lanseras på samtliga Sibyllarestauranger från 29:e april och kommer att kosta cirka 76 kr. Ett Epic Oumph! Meal kostar cirka 99 kr.
Oumph! är tillverkat av sojabönor och flera restauranger har sedan tidigare Oumphburgare på sina menyer.
Food for progress är ett svenskt livsmedelsföretag som förenas i drivkraften att skapa god, nyttig och klimatsmart mat Food for Progress tillverkar bland annat Oumph! och Beat.
24 Apr 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"