SHOT från Herrljunga Musteri
27 Jan 2019
Shoten finns i två smaker, Ingefära & Citron samt Rödbeta & Chili. Den nya produkten har kallpressade råvaror som bas. Med kallpressning bibehålls frukten och grönsakernas vitaminer och mineraler. Shotsen är utan tillsatt socker och innehåller inget koncentrat. Drycken pastöriseras sedan för att få en något längre hållbarhet, vilket bidrar till att shoten kan stå i kyl i upp till två veckor.
Herrljunga Cider AB är ett svenskt familjeföretag som drivs i fjärde generationen. Företaget grundades 1911 i Herrljunga där produktion och kontor är än idag. Produktsortimentet består av cider, äppelmust, glögg, saft och vatten från egen källa. Anläggningen är kvalitetscertifierad enligt BRC samt uppfyller kraven för KRAV-märkning.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Herrljunga cider
27 Jan 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"