Sheratons Eurovisiondrink
10 Maj 2016
Sheratons Eurovisiondrink
2 cl Havana Especial
2 cl Creme de cacao
4 cl jordgubbspuré
2 cl mjölk
2 cl grädde
1 cl lime
1 cl sockerlag
Dekorera med riven vit choklad och en jordgubbe.
Från och med tisdagen den 10/5 till och med Eurovisionfinalen lördagen den 14/5 pågår Sheratons Eurovisionvecka i hotellets anrika lokaler vid Tegelbacken. Varje kväll mellan 17:30 och 21:00 blir det after work med DJ Leo Berglund i baren där gäster kan avnjuta drinkar i de härliga Eurovisionfärgerna rosa och cerise. Rosécava, roséchampagne, rosévin och självklart Sheratons egna Eurovisiondrink kommer att serveras och besökare erbjuds även trerättersmiddag från en speciellt framtagen Eurovisionmeny.
- Vi på Sheraton vill självklart vara med och fira schlageryran som sprider sig i Stockholm med en glamourös och lyxig drink, exklusivt framtagen för Eurovision. Drinken har en söt och fruktig smak av jordgubbar och lime, toppad med riven vit choklad, säger Thomas Johansson, Hotellchef på Sheraton Stockholm.
Den särskilda Eurovisionmenyn kommer att serveras i Sheratons restaurang 360˚ med utsikt mot Stadshuset. Trerättersmenyn bjuder bland annat på rödbetsgravad lax med rostade gulbetor, grillad kalvkotlett med sötpotatiscréme och hallonglassbomb med maräng som dessert.
- Vi vill gärna att både våra internationella och lokala gäster ska få smaka på klassiska svenska råvaror kombinerat med moderna, fräscha smaksättningar, säger Thomas Johansson.
Lördagen den 14 maj direktsänder Sheraton Eurovisionfinalen från Tele2 Arena på storbildsskärm i hotellets bar. Det går även att se de två semifinalerna av Eurovision den 10/5 och 12/5 på Sheraton.
www.sheratonstockholm.se
10 Maj 2016
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"