Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Sheratons Eurovisiondrink

 
  • Glammig drink speciellt framtagen för Sheraton

    Glammig drink speciellt framtagen för Sheraton

Föregående
Nästa
 
Eurovisionstämningen börjar sprida sig runt om i Stockholm och för att fira detta storslagna evenemang anordnar Sheraton Stockholm Hotel en sprakande vecka tillägnad Eurovision Song Contest och här delar de med sig av receptet på sin schlagerdrink.

Sheratons Eurovisiondrink
2 cl Havana Especial
2 cl Creme de cacao
4 cl jordgubbspuré
2 cl mjölk
2 cl grädde
1 cl lime
1 cl sockerlag
Dekorera med riven vit choklad och en jordgubbe.

Från och med tisdagen den 10/5 till och med Eurovisionfinalen lördagen den 14/5 pågår Sheratons Eurovisionvecka i hotellets anrika lokaler vid Tegelbacken. Varje kväll mellan 17:30 och 21:00 blir det after work med DJ Leo Berglund i baren där gäster kan avnjuta drinkar i de härliga Eurovisionfärgerna rosa och cerise. Rosécava, roséchampagne, rosévin och självklart Sheratons egna Eurovisiondrink kommer att serveras och besökare erbjuds även trerättersmiddag från en speciellt framtagen Eurovisionmeny.

-          Vi på Sheraton vill självklart vara med och fira schlageryran som sprider sig i Stockholm med en glamourös och lyxig drink, exklusivt framtagen för Eurovision. Drinken har en söt och fruktig smak av jordgubbar och lime, toppad med riven vit choklad, säger Thomas Johansson, Hotellchef på Sheraton Stockholm.

Den särskilda Eurovisionmenyn kommer att serveras i Sheratons restaurang 360˚ med utsikt mot Stadshuset. Trerättersmenyn bjuder bland annat på rödbetsgravad lax med rostade gulbetor, grillad kalvkotlett med sötpotatiscréme och hallonglassbomb med maräng som dessert.

-          Vi vill gärna att både våra internationella och lokala gäster ska få smaka på klassiska svenska råvaror kombinerat med moderna, fräscha smaksättningar, säger Thomas Johansson.

Lördagen den 14 maj direktsänder Sheraton Eurovisionfinalen från Tele2 Arena på storbildsskärm i hotellets bar. Det går även att se de två semifinalerna av Eurovision den 10/5 och 12/5 på Sheraton.

 www.sheratonstockholm.se


 

 
 

 

 

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer