Sheratons Eurovisiondrink
10 Maj 2016
Sheratons Eurovisiondrink
2 cl Havana Especial
2 cl Creme de cacao
4 cl jordgubbspuré
2 cl mjölk
2 cl grädde
1 cl lime
1 cl sockerlag
Dekorera med riven vit choklad och en jordgubbe.
Från och med tisdagen den 10/5 till och med Eurovisionfinalen lördagen den 14/5 pågår Sheratons Eurovisionvecka i hotellets anrika lokaler vid Tegelbacken. Varje kväll mellan 17:30 och 21:00 blir det after work med DJ Leo Berglund i baren där gäster kan avnjuta drinkar i de härliga Eurovisionfärgerna rosa och cerise. Rosécava, roséchampagne, rosévin och självklart Sheratons egna Eurovisiondrink kommer att serveras och besökare erbjuds även trerättersmiddag från en speciellt framtagen Eurovisionmeny.
- Vi på Sheraton vill självklart vara med och fira schlageryran som sprider sig i Stockholm med en glamourös och lyxig drink, exklusivt framtagen för Eurovision. Drinken har en söt och fruktig smak av jordgubbar och lime, toppad med riven vit choklad, säger Thomas Johansson, Hotellchef på Sheraton Stockholm.
Den särskilda Eurovisionmenyn kommer att serveras i Sheratons restaurang 360˚ med utsikt mot Stadshuset. Trerättersmenyn bjuder bland annat på rödbetsgravad lax med rostade gulbetor, grillad kalvkotlett med sötpotatiscréme och hallonglassbomb med maräng som dessert.
- Vi vill gärna att både våra internationella och lokala gäster ska få smaka på klassiska svenska råvaror kombinerat med moderna, fräscha smaksättningar, säger Thomas Johansson.
Lördagen den 14 maj direktsänder Sheraton Eurovisionfinalen från Tele2 Arena på storbildsskärm i hotellets bar. Det går även att se de två semifinalerna av Eurovision den 10/5 och 12/5 på Sheraton.
www.sheratonstockholm.se
10 Maj 2016
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellen har tappat 12 miljarder på logiintäkter
Ny rapport från Stockholms Handelskammare
-
Trendspaning: Vintrenderna under 2021
"Bland dessa ser vi allt ifrån olika typer av druvor och tillverkningsprocesser till skildrande konsumentbeteenden"
-
Lanserar Spritz Mixer för alkoholfria drinkar
Låg sockerhalt och ett lågt kaloriinnehåll
-
Hotellen satsar på hybridmöten
"Vi ser en ökad efterfrågan av flexibilitet när man bokar möten och konferenser"
-
Mer svenskt vildsvinskött ska nå restaurangerna
"Våra ledord är att det ska vara så enkelt som möjligt – både för företag och jägare"
-
Tung start på året för restauranger
”Illa att omställningsstödet inte går att söka längre än till sista juli 2020”
-
McDonald’s Sverige lanserar burgare av 100% växtkött
"Det här är ett spännande test av en riktigt god burgare"