Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Sheraton söker en egen influencer

 
Sheraton söker en egen influencerSheraton söker i sommar en egen influencer som ska locka fler gäster till hotellet. För första gången rekryterarhotellkedjan Sheraton en egen influencer för sommarjobb i Stockholms city. Under ett par veckor förväntas personen leverera fyndiga hashtags, roliga filmklipp och intresseväckande bilder om hotellet och annat som är på gång runt om i staden. I gengäld får den anställde ett omväxlande, annorlunda sommarjobb som definitivt är något utöver det vanliga.

-Detta är verkligen en unik möjlighet för en ung person som kanske letar efter sitt första riktiga sommarjobb och vill göra något riktigt kul. Vi tror att det finns många talanger där ute som kan hjälpa oss att visa det bästa från Sheraton men också lyfta Stockholms alla pärlor för våra utländska besökare, säger Anna-Karin Werner, marknads- och försäljningschef på Sheraton Stockholm Hotel.

Anställningen varar under sju veckor och personen ska unde tiden spela in underhållande filmklipp, leta fyndiga hashtags och experimentera bland hundratals instagramfilter.


http://www.sheratonstockholm.se/influencer_


Om Sheraton Stockholm Hotel

Sheraton Stockholm är beläget i centrala Stockholm. Hotellet erbjuder 465 rum. Sheraton ägs av Marriott International, världens största hotellkedja med fler än 5700 hotell i 130 länder.


Av: Annika Rådlund Källa: Sheraton