Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Servitris/Servitör till LIDO Club & SPA!

 
PUBLICERAD: 21 november 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 10 maj 2023 | KOMMUN: Ystad | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad, Personlig och Lekfull. Tillsammans skapar vi gästupplevelser genom ett värdskap utöver det vanliga!

Om tjänsten
I din roll som servitris/servitör har du en viktig och central roll för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss. I tjänsten ingår varierade arbetsuppgifter på hela Lido Club & Spa, allt från middagsservering i vår asiatiska restaurang till dryckesförsäljning vid våra pooler. Snabba fötter och ett brett leende är dina viktigaste superpowers, hos oss jobbar vi varje dag för att varenda gäst ska återkomma som stamgäst!

Vem är du?
Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. För att trivas hos oss känner du dig hemma i en miljö där det händer mycket och du hanterar stunder av hög arbetsbelastning med energi och positivitet. Vi tror också att du skulle trivas extra bra om du har ett intresse för mat & dryck med ett sug att vilja lära dig mer och utvecklas tillsammans med oss. Du har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster. Vi ser gärna att du har erfarenhet av servering inom a la carte.

Vi erbjuder dig en fantastisk arbetsplats, full av liv och glädje. Vi månar om dig som medarbetare och ser fram emot att välkomna dig till en gemenskap där vi firar framgångar och nyfiket tar oss an utmaningar.

Vi kallar till intervjuer löpande så vänta inte med att ansöka :)

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer