Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Servitris - Servitör - Bartender

 
PUBLICERAD: 25 maj 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 24 juni 2023 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Jobba Extra när det passar dig!
Restaurang, Bar och Event-personligheter sökes till Pineapple People.
Är du en person som tycker om flexibilitet i ditt arbete, arbeta i omväxlande miljöer tillsammans med härliga medarbetare och har stor kärlek för service?
Välkommen som medarbetare i vårt färgstarka team.
Hos Pineapple People träffar du många olika kolleger – rutinerade och lite grönare, långa och inte fullt så långa, cyklande och bussåkande, Hiphop-älskande och Schlager-älskande, familjeservitörer och singelbartenders och massa andra sköna personligheter.
Din roll tillsammans med Pineapple People ger dig variation i ditt arbete med en betydande inblick och kunskaper i en bransch som ständigt utvecklas, och på vägen får du väldigt snabb tillgång till ett stort kontaktnät som annars tar lång tid att bygga upp.
DINA KVALIFIKATIONER
Erfarenhet inom serviceyrken, servering, bar - Goda kunskaper inom service och mat och dryck – Du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller annat arbete.
MERITERANDE
Stor erfarenhet av servering, bartender, eventerfarenhet, restaurang och hotellverksamhet. - Studier inom hotell och restaurang.
DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen behöver du ha - En hög servicenivå – En positiv inställning – Ansvarsfullhet och en bra känsla för detaljer - Vara strukturerad, noggrann och vara anpassningsbar.

OBS. Det är ett krav på att du har någon annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller annat arbete på 50%. Ansökningar som inte anger huvudsaklig sysselsättningen kan inte behandlas.
Pineapple People AB är ett bemanning & rekryteringsföretag som i första hand riktar sig till den direkta gästservicen inom event, servering och bar med ett gott värdskap.


Dina uppgifter är skyddade enligt GDPR.
Pineapple People AB är medlemmar i Almega-Kompetensföretagen och anslutna till kollektivavtal med lön enligt GFL.
Välkommen till Pineapple People.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer