Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Servitris/Servitör

 
PUBLICERAD: 24 maj 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 23 juni 2023 | KOMMUN: Linköping | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Queens är en pub och restaurang med klassisk internationell meny. Vi finns centralt på Linköpings populära restaurangstråk ågatan. Restaurangen är mysig ger en känsla av brittisk pub. Vi på Queens söker en person som är serviceinriktad, positiv och glad. Det krävs att du kan hålla dig fokuserad och lugn under stressiga stunder, och att du har fokus på att ge gästerna en så bra service som möjligt. Som servitör/servitris är du Queens ansikte utåt och huvuduppgiften är att se till att gästerna får en trevlig upplevelse i vår restaurang.
Vi på Queens söker en person som är serviceinriktad och glad. Det krävs att du kan hålla dig fokuserad och lugn under stressiga stunder, och att du har fokus på att ge gästerna en så bra service som möjligt.
Arbetsuppgifterna är klassiskt serveringsarbete med uppgifter som servering, förberedelser, dryckeshantering och planering.
Man behöver vara förberedd att jobba kvällar samt helger.
https://instagram.com/queenslinkoping?utm_medium=copy_link

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer