Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Servitör/tris som kan jobba àla carte…

 
PUBLICERAD: 23 november 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 23 december 2021 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 3| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi söker just nu till Stockholm, servitörer och servitriser som utan problem kan servering.. Du måste kunna uppdukning, servering, avdukning. Har du restaurangskola i ryggen är det ett plus.

Vi jobbar också runt om hela Sverige.Restaurangeerna ringer in till oss, när dem har behov av personal, antingen akut eller vid planerade arbetstoppar. Där kommer du in. 
Du blir anställd av oss och det är vi som är din arbetsgivare. 

För att klara detta jobb bör du vara serviceinriktad = du tycker om att ge dina gäster en mycket god service, du är noggrann och organiserad, samt klarar av att jobba i team, med en arbetsledare/hovmästare  som delegerar. 
Hög arbetsmoral och servicenivå är en självklarhet. Du ska kunna hålla ett högt tempo, passa tider och flexibilitet är något som är väldigt viktigt och en självklarhet.
Vi på Four Service hyr ut och rekryterar våra duktiga medarbetare till Hotell & Restauranger i Sverige, det har vi gjort sedan starten 1989. 

Vi har mycket att erbjuda dig. Först och främst kan vi erbjuda stimulerande uppdrag hos våra kundföretag. Vi genomför personalaktiviteter, deltar vid branschhändelser och satsar hårt på att DU ska trivas. Vi håller tät kontakt med alla medarbetare genom telefon, personalbrev och interna sidor på nätet. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar. 
  
Epost: jobba@fourservice.se 
  
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu