Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Servitör/ Servitris till Hotell Kungshamn Suites

 
PUBLICERAD: 14 januari 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 31 mars 2022 | KOMMUN: Sotenäs | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi letar efter Dig som ger det där lilla extra för att få våra gäster att vilja återkomma gång på gång och som, precis som vi, vill leverera upplevelser i världsklass.
Är Du en glad och ordningsam person med nära till skratt och som alltid tycker att gästen kommer i första hand?
Då vill vi gärna jobba med Dig!
Erfarenhet är alltid värdefullt, men även om vi vill att du har lite vana av service är det människorna som gör skillnaden hos oss. Med lång eller kort erfarenhet av restaurang så känner Du ansvar inför kvaliteten av Ditt arbete, har ett helhetstänk, är snabb och flexibel och fyller vårt fina hotell med sprudlande energi.
Vår nyöppnade restaurang bjuder på en härlig mix av gammalt och nytt, klassiskt och nytänk. Tonvikten ligger på fisk, skaldjur, bra råvaror och en del smårätter.
TJänsten är i första hand fokuserad till perioden 7/7 - 31/8, men med möjlighet för tidigare start. Arbetstiderna är varierande, men är i första hand förlagd till kvällar.
Vill Du spendera sommaren med oss bland saltstänkta klippor och med ett stenkast till havet?
Välkommen med Din ansökan: anne@hotellkungshamn.se
Platserna tillsätts fortlöpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer