Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

SERVISPERSONAL

 
PUBLICERAD: 3 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 2 september 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Zynca samarbetar med en av Södermalms anrikaste omtyckta restauranger. Nu söker vi erfaren servispersonal!
Om Zynca: Vi är Sveriges digitala Jobbförmedling! Zyncas digitala plattform kopplar samman arbetsgivare med arbetssökande. Allt på en och samma plats!​
Om restaurangen: Det är en välbesökt restaurang, ölhall och matsal precis vid Slussen i en vacker kulturmärkt lokal med höga tak, vackra valv och en välkomnande atmosfär.
Menyn består av mat från det svenska traditionella köket med fokus på kött och fisk, men även ett stort utbud av öl med bland annat sin egen lager och hemmagjorda nubbar. Här serveras bland annat klassisk husmanskost till lunch eller tre rätters a´la carte till middag. Restaurangen är ofta fullsatt och målet är först klassisk service i alla lägen.
Vi söker: Dig som är en positiv, glad och serviceminded person. Du behärskar givetvis grunderna i serveringsyrket. Det du inte kan har Du en vilja att lära dig. Du är inte rädd för att bjuda på dig själv för att skapa en oförglömlig gästupplevelse. Du talar utöver en mycket bra svenska även engelska.
Vi erbjuder: En arbetsplats med bra villkor, härlig och bra sammanhållning i ett team av kollegor där alla ställer upp för varandra. Hos oss vill vi att personalen ska trivas och bli en del av teamet! Vi söker både heltid och deltid.
Du söker: Genom att skicka ett mail med din CV, en bild och ett brev där du berättar om dig och din erfarenhet till [email protected]
*Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av restaurangen efter att Zynca genomfört rekryteringsprocessen.


#jobbjustnu

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer