Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

SERVIS TILL OCCO MALMÖ

 
PUBLICERAD: 3 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 2 september 2022 | KOMMUN: Malmö | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Zynca söker i samarbete med OCCO Dinner Club Västerås servicepersonal.
OCCO har restauranger i Västerås och Marbella och Malmö. Dem är kända för sin fantastiska mat, den inbjudande inredningen och deras oklanderliga service i världsklass.
Här erbjuds rätt person en spännande och utvecklande arbetsplats där ingen dag är den andra lik. OCCO´s mål är att ge sina gäster absolut bästa möjliga service. Dem levererar en känsla av ett genuint och personligt bemötande, i kombination med en oförglömlig matupplevelse.
Vi söker sevispersonal till restaurangen som är fullbokad varje fredag och lördag så det är viktigt att du kan arbeta helger kväll. Du har erfarenhet från restaurang med bordsservering i minst 2 år (cafe, kiosk, snabbmatsrestaurang räknas ej)
Kunna bära brickor med dryck.
Kunna bära brickor med tallrikar / mat.
Kunna duka av ett bord snabbt och effektivt.
Kunna öppna vinflaskor med kork och servera vin på korrekt sätt.
Ha kunskap om klassiska sprit/vin/cocktails.Du förstår att det är viktigt att se ren, fräsch och välklädd på ditt arbete. Du har bra och trevligt kundbemötande Du ska vara en social person med leende. Du pratar flytande svenska eller engelska (tal och skrift)
På OCCO Dinner Club arbetar du i ett stort team med ambitiösa, drivna och professionella kollegor. OCCO teamet är som en familj där personalen ställer upp för varandra.
Du behövs snarast. Skicka din ansökan innehållande CV BILD personligt brev på mail [email protected] märk din ansökan med ”SERVIS”
Vi accepterar ENDAST kompletta ansökningar med CV. BILD. Personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vänligen notera att vi förbehåller oss rätten att endast svara på de ansökningar vi finner intressanta för tjänsten

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer