Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Servis (dag, kväll,helg)

 
PUBLICERAD: 14 september 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 14 oktober 2021 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi söker en servis som brinner för värdskap, försäljning och älskar den personliga servicen till våra gäster som gör att de längtar efter att komma tillbaka! Du gillar att arbeta varierat med drop in lunch, konferensluncher, café och middagar/event. Vi jobbar både dag, kväll och helg enl rullande schema.
Vem är du?
- Du har erfarenhet inom service/restaurang
- Du är bekväm i Trivec kassasystem
- Du har hög energi och positiv inställning
- Du har vilja till utveckling och gillar att jobba i team
Dockyard är ett privatägt hotell med en charmig och familjär atmosfär. Vi finns på anrika Nya Varvet strax efter Älvsborgsbron. Vi har 95 hotellrum, restaurang, konferens, padelbana och fri parkering. Anläggningen ligger havsnära med hamnens härliga myller precis utanför, vi har även gott om gröna ytor att strosa på. Hos oss är vi 1 team och vi samarbetar över gränserna och hjälper varandra.
Vi passar lika bra för den stora familjen, affärsresenären som konferensdeltagaren eller om man bara vill komma förbi vårt populära café på en fika.
Tjänsten: 100%
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi är medlemmar i Visita.
Om du tror att detta passar dig? Maila din ansökan direkt till oss på: jobb@dockyardhotel.se Välkommen till oss på Dockyard!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer