Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Servis/bartender/cafébiträde och runners till vår café- och lobbybar

 
PUBLICERAD: 24 november 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 31 december 2021 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 4| Källa: Arbetsförmedlingen
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.I lobbyn på Gothia Towers ligger vår café och lobbybar.

Lobbyn är en mötesplats för såväl Göteborgaren, affärsresenären, turisten och kompisgänget som vill uppleva mat och dryck i en unik miljö. Vi har öppet hela dagen alla dagar i veckan!

Vi söker nya servicestjärnor till oss! 
 

Arbetsuppgifter

Som medarbetare hos oss är ditt största fokus GÄSTEN. Du älskar att ge det lilla extra och är inte rädd för att ha roligt tillsammans med dina gäster. Det viktigaste för dig är att dina gäster har det bra och blir bortskämda med professionell och närvarande service. Du är en lagspelare vilket innebär att du stöttar dina kollegor på deras stationer vid behov och att du tar egna initiativ till att servicen rullar framåt. Du är en säljare i grunden och kombinerar försäljning och service på ett passionerat och lekfullt sätt. Vårt café och lobbybar skall alltid vara förberett på ett säljande sätt. Du ser även till att hålla alla våra gästytor rena för varje gäst, för att gästen skall få den bästa helhetsupplevelsen hos oss. 

Din profil

Du brinner för service och har ett genuint mat, bakverk och dryckesintresse. Du trivs med att arbeta i ett team och även själv. Du är positiv, glad och lösningsorienterad. 

Arbetstider

Vi har öppet alla dagar året om. Du som vill jobba mer med cafédelen, då är det mest dagtid och du som vill jobba mer med bardelen då är det mer kvällstid. 

Erfarenhet och kompetens
Vi ser gärna att du har tidigare jobbat i café eller bar. 

Vårt erbjudande
En spännande arbetsmiljö där du kan vidareutveckla din kunskap inom mat och dryck tillsammans med kollegor. 

Vi har flera fasta tjänster med olika sysselsättningsgrader 20-100 %, men även vikariat och visstid. Skriv i ansökan vad du är intresserad av! 

Ansökan
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 31 december 2021. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Ansök nu