Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Servis à la Carte

 
PUBLICERAD: 24 november 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 13 maj 2022 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Är du en driven person med erfarenhet av och ett stort intresse för mat, dryck och servering? Vill du vara med och bidra till WorqiWorqis framgångar? I rollen som Servis a la Carte får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Att jobba som konsult för WorqiWorqi

Den här tjänsten innebär att du är WorqiWorqis ansikte utåt. Du kommer att vara anställd som Servis à la Carte av oss på WorqiWorqi men utföra arbetet hos våra olika kunder. I rollen kommer du framför allt att ta upp beställningar, rekommendera dryck, servera, duka och iordningställa lokalen inför gästernas ankomst. Dina arbetstider kommer att vara oregelbundna tider.

Vem söker vi?

Till rollen som Servis à la Carte söker vi framförallt dig som är en driven och positiv person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. Du har gedigen erfarenhet och tycker fortfarande att det är roligt. Självklart har du en stor vana av att arbeta i en á la Carte restaurang.

Vi söker dig som

- har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
- har minst 1 års erfarenhet av yrket
- har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 %
- studerar på minst 50%


Erbjudande

På WorqiWorqi erbjuds samtliga anställda ett arbete i ett gott gäng med rättvisa arbetsförhållanden och avtalsenliga löner.

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av WorqiWorqi men tillbringa dina arbetstillfällen hos vår kund. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu