Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Servis

 
PUBLICERAD: 25 maj 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 11 november 2023 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Tacos & Tequila är en plats där den mexikanska smakrika kulturen korsas med New Yorks höga puls. Hit kommer våra gäster för att njuta av grymma Margaritas och dela på Mexikansk sharing food med smaker som passar alla. Tacos och drinkar står i fokus!

Tacos & Tequila söker dig som har ett brinnande intresse för restaurangyrket, mat och dryck. Du är positiv, kvalitetsmedveten och älskar gästmöten! Du är punktlig och har en genuin servicekänsla för både gäster och dina kollegor. Du har med din erfarenhet av servering insett vikten av att få alla gäster att känna sig lite speciella. Vi tror att du är en riktig glädjespridare som fullkomligen älskar service.

Du som söker efter en arbetsplats där man har kul samtidigt som man jobbar hårt tillsammans för att skapa en skön stämning ska definitivt söka den här tjänsten.

Tacos & Tequila har öppet alla dagar i veckan, från lunch till sen fiesta, kolla in oss här (https://tacosandtequila.se/)

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, lön och startdatum efter överenskommelse.

Varierade arbetstider som anpassas efter våra öppettider.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer